8 yaşındaki Barış'tan Aliyev'e mektup

Azerbaycan Ermenistan'ın işgal ettiği toprakları yeniden kurtarırken, Türkiye de her fırsatta kardeş ülkeye desteğini dile getiriyor. Ankara'da yaşayan 8 yaşındaki bir çocuğun Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e yazdığı mektup ise iki ülkenin kardeşliğinin ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi.

Azerbaycan, 30 yıldır Ermenistan işgalinde olan topraklarını bir bir geri almaya devam ediyor. Türkiye de yaptığı açıklamalarla Azerbaycan'ın haklı davasında yanında olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

İki ülkenin kardeşlik bağının ne denli güçlü olduğu ise Ankaralı 8 yaşındaki Barış Kılıç'ın mektubuyla bir kez daha ortaya çıktı.

"DÜŞMANLARI KOVDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e bir mektup yazan Barış, "Benim ikinci vatanım Azerbaycan'ın güzel topraklarından düşmanları kovduğun için çok teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

"SEN GEL DERSEN GELİRİM"

Mektubunu Türkiye ve Azerbaycan bayraklarıyla süsleyen Barış, yaşının 8 olduğunu belirterek, "Keşke daha büyük olsaydım ve savaşa katılıp Şuşa'da bayrağımızı kendi ellerimle dikebilseydim. Özüm gelemesem de her gece sizle askerimiz için dua ediyorum. Yolunuz açık olsun. (Ama sen gel dersen gelirim)" dedi.

8 yaşındaki Barış'tan Aliyev'e mektup

8 yaşındaki Barış'tan Aliyev'e mektup ile ilgili etiketler Türkiye Ankara Azerbaycan Çocuk Mektup
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.