8 Şubat 2021 WhatsApp hesapları kapatılıyor mu? WhatsApp sözleşmesini nasıl iptal ederim?

WhatsApp tarafından alınan son dakika kararına göre yeni sözleşmenin nasıl iptal edileceği kullanıcılar tarafından araştırılmakta. WP, Facebook ile beraber alınan karar neticesinde kullanıcı bilgilerinin paylaşılması 2021 Şubat ayından itibaren resmen yürürlüğe girecek. Peki, WP sözleşmesini nasıl iptal ederim?

WhatsApp tarafından alınan karar neticesinde kullanıcılar ‘WP sözleşmesini nasıl iptal ederim’ sorusunun yanıtını arıyor. 8 Şubat 2021 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan yeni gizlilik ilkeleri çerçevesinde WhatsApp'ın bundan sonra Facebook ile rahat rahat veri alışverişi yapabileceği gözler önüne serilmiş oldu.

Bu veri paylaşımına izin vermeyen kullanıcıların WhatsApp’ı kullanamayacağı iddia edilirken sosyal medya araştırmacıları da bu konuda gereken tüm bilgileri aktarmaya başladı. Güncellemeye tepkili olan ve takipte kalan Elon Musk'ın WhatsApp'a karşılık önerdiği 'Signal' uygulaması, Telegram Messenger ve alternatif olarak yerli uygulama BiP, diğer alternatifler arasında yer aldı.

8 Şubat 2021 WhatsApp hesapları kapatılıyor mu? WhatsApp sözleşmesini nasıl iptal ederim?

WHATSAPP SÖZLEŞMESİ NEDİR?

WhatsApp, 8 Şubat 2021 itibarıyla yürürlüğe girecek yeni gizlilik ilkelerini açıkladı. Şirketin internet sitesinde yapılan açıklamalar, WhatsApp’ın bundan sonra Facebook ile rahat rahat veri alışverişi yapabileceğini gözler önüne seriyor.

WP SÖZLEŞMESİNİ NASIL İPTAL EDERİM?

Kullanım koşullarını değiştiren WhatsApp, kullanıcıların verilerinin doğrudan Facebook ile paylaşılmasını istemesi büyük bir infial yaratmıştı. Bu koşulları kabul eden kullanıcılar WhatsApp uygulamasını kullanmaya devam ederken, kabul etmeyenler ise WhatsApp hesaplarına bundan böyle erişim sağlayamayacak. Sözleşme kabulü, iptali vb. bir durumla ilgili henüz aktif bir buton WhatsApp uygulamasında yer almamakta.

 

 

 

8 Şubat 2021 WhatsApp hesapları kapatılıyor mu? WhatsApp sözleşmesini nasıl iptal ederim? ile ilgili etiketler WhatsApp WhatsApp sözleşmesi WhatsApp iptal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.