8 Ocak Mersin okullar tatil mi? Mersin'de yarın okullar tatil mi?

8 Ocak Mersin okullar tatil mi? Mersin'de sağanak nedeniyle bazı caddeler sular altında kaldı.Mersin'de meydana gelen heyelanda 1 kişi ise yaşamını yitirdi. Mersin'de bazı ilçelerde ise eğitime 1 gün ara verildi. Peki yarın Mersin'de okullar tatil mi?

8 Ocak Mersin okullar tatil mi? Mersin'de sağanak nedeniyle bazı caddeler sular altında kaldı.Mersin'de meydana gelen heyelanda 1 kişi ise yaşamını yitirdi. Mersin'de bazı ilçelerde ise eğitime 1 gün ara verildi. Peki yarın Mersin'de okullar tatil mi?

Meteoroloji'nin 'kırmızı kod' uyarısı yaptığı Mersin'de aralıksız devam eden yağmur, hayatı felç etti. Gece boyunca devam eden yağmur, başta merkez Mezitli ilçesi olmak üzere hayatı olumsuz etkiledi. Sokaklar göle dönerken birçok cadde ise su altında kaldı. Kriz masası oluşturan Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) ekipleri, sel sularına müdahale etmeye başladı.

Mersin'in Mut ilçesinde, dereye uçan Ali Büyükgüdük yönetimindeki 42 J 9555 plakalı otomobilden sel sularına kapılan Yunus Gök'ün (34) cansız bedenine ulaşıldı. AKUT ve itfaiye ekipleri, Gök'ün cesedini 700 metre uzaklıkta, dere yatağında buldu. Yunus Gök'ün cansız bedeninin, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

Erdemli'de heyelan sonrası enkaz altında kalan İbrahim Öngel'in (62) ardından Yunus Gök'ün cesedine ulaşılmasıyla kentte kuvvetli yağış nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı, 2'ye çıktı.

MERSİN'İN BAZI İLÇELERİNDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Mersin merkez ilçeleri, Tarsus, Çamlıyayla ve kıyı ilçelerinde metrekareye 100- 200 kilogram yağış düşmesinin beklendiğini açıklanması üzerine Gülnar ilçesinde taşımalı eğitimin yapıldığı okullarda eğitime bir gün ara verildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, hamileler, şehit yakınları, gaziler ve süt izni kapsamında olanların izinli sayılacağı bildirildi.

Erdemli ilçesinin Toros Dağları eteklerinde bulunan ve yoğun kar yağışından etkilenen Güzeloluk, Karayakup, Sorgun ve Sarıkaya mahallelerinde taşımalı eğitim ile Erdemli Sağlık Lisesi'nde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Çamlıyayla ilçesinde ise yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bugün tatil edildi.

8 OCAK MERSİN'DE OKULLAR TATİL Mİ?

8 Ocak ile ilgili açıklama geldiği zaman sitemizde olacak.

8 Ocak Mersin okullar tatil mi? Mersin'de yarın okullar tatil mi? ile ilgili etiketler Mersin 8 Ocak Okul tatil mi yarın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.