8 Ocak Kuruluş Osman bugün akşam var mı ? 7. bölüm ne zaman?

ATV'nin sevilerek takip edilen dizisi Kuruluş Osman'ın 7. bölümü hayranları tarafından merakla beklenmeye devam ediliyor. Yılbaşı nedeni ile ekranlara 2 hafta ara veren Kuruluş Osman dizisinin başrolünde Burak Özçivit oynuyor. Peki, 8 Ocak Kuruluş Osman bugün akşam var mı ? 7. bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde..

Burak Özçivit'in başrolünü üstlendiği ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'ın 7. bölümü izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Yeni yıl sebebi ile ekranlara 2 hafta ara veren dizinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki, 8 Ocak Kuruluş Osman bugün akşam var mı ? 7. bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde..

8 Ocak Kuruluş Osman bugün akşam var mı ? 7. bölüm ne zaman?

KURULUŞ OSMAN BU AKŞAM VAR MI?

Kuruluş Osman dizisinin 7. yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. ATV yeni yılla birlikte sevilen dizinin yayınına iki hafta ara verdi. ATV'de 8 Ocak 2020 Çarşamba akşamı Kuruluş Osman'ın yeni bölümü yerine sinema filmleri ekrana gelecek. ATV'nin yayın akışında bu akşam 20.00'da Alis Harikalar Diyarında Aynanın İçinden, 22.00'da ise Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filmleri yer alıyor. 

Kuruluş Osman'ın merakla beklenen 7. yeni bölümü ise, 15 Ocak Çarşamba akşamı ATV ekranlarında olacak. Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanı ise önümüzdeki günlerde ATV tarafından yayınlanacaktır.

KURULUŞ OSMAN'IN KONUSU NEDİR?

Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası'nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyarete gider. Maksadı Ertuğrul Bey'in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır. Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos'un dostluğu değildir. Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar. Amcası Dündar Bey'in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar. Yaşananlar Kayı'nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Burak Özçivit-Osman

Saruhan Hünel-Alişar

İsmail Hakkı Ürün-Samsa

Özge Törer-Bala Hatun

Abdül Süsler-Kalanoz

Ragıp Savaş-Dündar

Alma Terziç-İsodora

Ayşegül Günay Demir-Zöhre

Nurettin Sönmez-Bamsı

Seda Yıldız-Şeyh Edebali

8 Ocak Kuruluş Osman bugün akşam var mı ? 7. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Burak Özçivit ATV Kuruluş Osman dizi fragmanları dizi izle atv canlı izle yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.