8 kişi saldırıp kalbinden bıçakladı!

İstanbul'un Fatih ilçesinde yabancı uyruklu 8 kişinin saldırısına uğrayan ve günlerce yaşam savaşı veren 16 yaşındaki U-19 Milli Takım oyuncusu İsmail Mert Bayar hayatını kaybetti.

12 Ekim günü akşam saatlerinde İstanbul'un Fatih ilçesi Fevzipaşa Caddesi'nde bir arkadaşıyla buluştuğu sırada yanlarından geçen yabancı uyruklu 8 kişinin saldırısında kalbinden ve göğüs kafesinden iki bıçak yarası alan İsmail Mert Bayar'ın ölümü, yaşadığı Karagümrük'te büyük üzüntü yarattı.

İsmail Mert için Mihrimah Sultan Camii'nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra, mahallesi, okulu ve futbol oynadığı kulüpten onlarca arkadaşı ile semtinden yüzlerce kişi katıldı. Cenazeye katılanlar arasında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan da yer aldı. Cenazede taziyeleri babası Cengiz Bayar kabul ederken, anne Nilgün Bayar'ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

8 kişi saldırıp kalbinden bıçakladı!

Öğle namazının ardından yüzlerce kişinin katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından, İsmail Mert'in tabutunu omuzlarından taşıyan kalabalık, cenaze aracıyla birlikte Edirnekapı Mezarlığı'na kadar tekbirler eşliğinde yürüdü. Cenaze töreni nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin de İsmail Mert'in tabutunun geçtiği sırada selam durdukları görüldü. İsmail Mert'in cenazesi Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

8 kişi saldırıp kalbinden bıçakladı! ile ilgili etiketler İstanbul Fatih semti Milli Takım cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.