8. kattan düşerek hayatını kaybeden Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener'in ilk ifadesi ortaya çıktı

Beta lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır, dün sabah saatlerinde Kağıthane'deki kaldığı rezidansın 8. katından düşerek hayatını kaybetti. Polis olayın intihar olabileceği ihtimali üzerinde dururken, olay sırasında Berk Bayındır'ın yanında olan kız arkadaşı Simla Ener'in ilk ifadesi ortaya çıktı. Simla Ener, sevgilisini balkon demirlerinden sarkarken gördüğünü ve arkasından koşup yetişemediğini söyledi.

Beta lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır, dün Kağıthane’de yaşadığı lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bayındır’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

BERK BAYINDIR'IN SEVGİLİSİ SİMLA ENER'İN İFADESİ ALINDI

Olay sırasında Berk Bayındır ile aynı dairede kalan kız arkadaşı Simla Ener ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Simla Ener, ilk ifadesinde sevgilisi Berk Bayındır ile 3-4 gündür birlikte kaldıklarını söyleyerek sevgilisinin sabah uyandığında olağan dışı hareketlerde bulunduğunu, balkona çıktığını söyledi. Kısa süre sonra Berk Bayındır'ın balkon demirlerinden sarkarken gördüğünü söyleylen Simla Ener, arkasından koştuğunu ancak düşerken gördüğünü söyledi.

8. kattan düşerek hayatını kaybeden Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener'in ilk ifadesi ortaya çıktı


Büyük bir şok yaşayan Berk Bayındır’ın kız arkadaşı Simla Ener, olay anından kısa süre sonra polis ve sağlık ekiplerinin soruları karşısında “Bir şey söylemek istemiyorum. Söylemek istemiyorum. Sizinle bunu paylaşmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Beta Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener acı olayın ardından Instagram hesabından bir açıklama yaparak "Canımdan can koptu" dedi.

Ener paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ''Canımdan can koptu... Kötü iddiaları ya da çirkin düşünceleri umursayacak kadar bile halim yok. Sadece Berk'imin sevenleri için yazmak zorunda hissediyorum. Ben çığşığımı sessizce atabiliyorum. Güçlü olmak ve Berkle birbirimize verdiğimiz sözleri tutmak, onun eksik bıraktığı yerden yerine getirmeye çalışmaktan başka bir başka derdim yok. Unutulması mümkün olmayan bu olaya şahit olduğum diğer yarımın gidişini gördüm. Dostlarımız yanımda, yanımızda ama şu hayatta ilk defa yalnız kalmış hissettim. Baş sağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim.''

8. kattan düşerek hayatını kaybeden Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener'in ilk ifadesi ortaya çıktı - Resim : 2

8. kattan düşerek hayatını kaybeden Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener'in ilk ifadesi ortaya çıktı ile ilgili etiketler Sosyal Medya ifade berk bayındır beta Simla Ener
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.