8 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da ikramiye ne kadar?

Sayısal Loto 8 Eylül çekilişi için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü yapılan ve Milli Piyango TV'den canlı olarak aktarılan Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Hem bayilerden hem de online olarak oynanabilen Sayısal Loto'da sonuçlar belli mi? Büyük ikramiye ne kadar? Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Bu akşam çekilen şanslı numaralar şu şekilde; 68-58-23-75-51-53 +1 joker 54.

Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye 208.955.078 TL oldu. Devirli ikramiyenin bu akşam yapılacak çekiliş sonrası sahibi de belli olacak. Bu haftanın ikinci çekilişi olacak Sayısal Loto 8 Eylül çekilişi saat 21:30'da yapılacak. Peki Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

8 EYLÜL SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Bu akşam çekilen şanslı numaralar şu şekilde;

68-58-23-75-51-53 +1 joker 54

Bayilerden sayısal loto kuponlarını yapan talihliler bir de Milli Piyango'nun internet sitesinden şanslarını deniyorlar. Çılgın Sayısal Loto 8 Eylül sonuçları haberimizde yer alacaktır.

Milli Piyango'da yeni dönem başladı! Sayısal Loto'da numara sayısı da  ikramiye tutarı da arttı! - Son dakika haberleri

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL ÖĞRENİLİR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

8 Eylül Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 8 eylül sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.