8 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi belli...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın birincisi bugün belli oluyor. 8 Ekim Cuma akşamı Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu sorusunun yanıtı belli oldu. Hafta içi her gün TV8'de ekrana gelen yemek yarışmasında heyecan devam ediyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi Tarık oldu. Tarık, 15 bin TL ödülü kazandı.

Tv8'in en çok takip edilen yemek yarışmalarından olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu Cuma günü de birincisini açıklıyor. Kazanan ismin ödül olarak 15 bin TL alacağı yarışmada birbirinden ilginç yarışmacılar en güzel yemeği yapmanın rekbatini veriyor. Peki 8 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı?

8 EKİM ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu sevilen yemek yarışmasında haftanın finli bugün yapılıyor. Ancak Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi henüz belli olmadı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi Tarık oldu. Tarık, 15 bin TL ödülü kazandı.

 

8 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi belli... ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada 8 ekim zuhal topal'la yemekteyiz kim birinci oldu zuhal topalla yemekteyiz haftanın birincisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.