8 Bin polis alımı ne zaman olacak? POMEM 27. yeni dönem öğrenci alım şartları nedir?

8 bin polis alımının detayları haberimizde. Polis Akademisi Başkanlığı'nın 27. yeni dönem polis alımının şartlarını ve tarihini açıkladı. POMEM polis alım şartları nedir sorusunun yanıtını arayan polis adayları, 6.400 lisans, 1.600 önlisans olmak üzere toplam 8.000 öğrenciden oluşacak.

8 bin polis alımının detayları merak ediliyor. Polis Akademisi, 8 bin polis alımı yapacağını duyurdu. Polis olmak isteyen adayları ilk önce başvuru işlemlerini gerçekleştirecek, ardından polis olabilmek için Polis Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenen sınavlara girecek. Polis alımı başvurusu yapabilmek için başvuru şartlarını taşımak gerekiyor.

8 BİN POLİS ALIMI NE ZAMAN?

Polis alımı başvuruları için ilan bekleyen pek çok vatandaş, internet üzerinden araştırmalarını gerçekleştiriyor. 27. Dönem POMEM alımları ile ilgili bugün resmi internet sitesinden açıklama yapıldı.

8 Bin polis alımı ne zaman olacak? POMEM 27. yeni dönem öğrenci alım şartları nedir?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 6.400 lisans, 1.600 önlisans olmak üzere toplam 8.000 öğrenci alımı yapılacak.

27. DÖNEM POMEM BAŞVURULARI

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine önlisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan 6.400 lisans (5.440 erkek ve 960 kadın), 1.600 önlisans (1.360 erkek ve 240 kadın) olmak üzere toplam 8.000 öğrenci alımı yapılacaktır.

Alıma ilişkin esaslar ve sınav takvimi önümüzdeki günlerde Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) açıklanacaktır.

8 Bin polis alımı ne zaman olacak? POMEM 27. yeni dönem öğrenci alım şartları nedir? ile ilgili etiketler POMEM polis pomem başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.