8 aydır aradığı eşinin kalbi kargoyla geldi!

İngiliz vatandaşı olan Peter Crouch tatil için gittiği Karayiplerde eşi Lynne’in ölümü ile büyük bir trajedi yaşadı. Menenjit nedeniyle öldüğü belirtilen kadının İngiltere'de yapılan otopsisinde kalbi dahil birçok organının yerinde olmadığı belirlendi. Üstelik ölüm sebebi de menenjit değildi. Organların peşine düşen adam 8 ay boyunca büyük bir mücadele verdi. Karayiplere gitmeye hazırlanırken bir anda organlar İngiltere'ye gönderildi. Talihsiz adamın otopsi talebi ise kabul edilmedi.

Geçen yılbaşında eşi Lynne’nin doğum gününü kutlamak üzere Karayipler’e tatile giden İngiliz Peter Crouch, o günden beri dehşet dolu günler yaşıyor.

Tatilde eşi Lynne’i doktorların ifadesine göre menenjit nedeniyle kaybeden Crouch, ülkesine döndüğünde acı gerçekle yüzleşti.

İngiltere’ye ölümünden 1 ay sonra getirilen eşinin cesedi üzerinde yapılan otopside menenjit izine rastlanmazken talihsiz kadının kalbi, gözleri ve midesi dahil 6 organının kayıp olduğu ortaya çıktı. Olayda organ mafyasının parmağı olduğunu düşünen Crouch eşinin kayıp organlarının peşine düştü.

8 aydır aradığı eşinin kalbi kargoyla geldi!

AYLARDIR KAYIP

8 aydır eşinin kayıp organlarını arayan Crouch, haziran ayında Karayipler’e gitmeye karar verdiğinde bir anda kendisine organların ‘bulunduğu’ haberi iletildi. Çiftin evlilik yıldönümü olan 13 Haziran’da İngiltere’ye kargo ile getirilen kayıp organlar, acılı eşe teslim edildi. Peter Crouch, organlar için defalarca DNA testi talep etse de İngiliz yetkililer bu talebi geri çevirdi.

‘ORGANLAR YABANCIYA AİT’

Crouch, “Nerede olduğu bile bilinmeyen karımın kayıp organları, aylar sonra öyle bir anda ortaya çıkmış olamaz. Bunlar bir yabancıya ait” diyerek organların eşine ait olmadığını iddia etti. Crouch, belki de bir başkasına nakledilmiş olan organları bulmak için sonuna kadar mücadele edeceğini söyledi.

KORKU FİLMİ GİBİ

Eşi Lynne’nin doğum gününü kutlamak üzere tatil cenneti Karayipler’e giden Peter Crouch’ın yaşadıkları korku filmini aratmadı.

8 aydır aradığı eşinin kalbi kargoyla geldi! ile ilgili etiketler İngiltere tatil Organ Kaçakçılığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.