8 ay önce anne olan Aslışah Alkoçlar ikinci bebeğine hamile

HD Group'un veliahtı iş insanı Kaan Demirağ ile 2021 yılının Şubat ayında hayatını birleştiren Aslışah Alkoçlar, 26 Eylül'de oğlu Cem'i kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Aslışah Alkoçlar'ın ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı.

Yeşilçam'ın usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in 29 yaşındaki torunu Aslışah Alkoçlar, HD Group'un veliahtı iş insanı Kaan Demirağ ile geçtiğimiz yıl 9 Ocak'ta nişanlanmış, 6 Şubat'ta Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen törenle nikah masasına oturmuştu. Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağ çifti 26 Eylül'de bebekleri Cem'i kucaklarına alarak ilk kez anne - baba olmanın heyecanını yaşamışlardı. Henüz sekiz ay önce anne olan Aslışah Alkoçlar'ın ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıktı.


Konu ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Aslışah Alkoçlar'ın hamile olduğunu ''Cem'e kardeş geliyor'' sözleriyle duyurdu.

İşte Bülent Cankurt'un ''Oğlu 8 aylıkken hamile kaldı'' başlıklı yazısı...


ASLIŞAH ALKOÇLAR 3 AYLIK HAMİLE

Gelin olacağı gibi, anne olacağının müjdesini de ilk benim verdiğim Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar Demirağ ile ilgili yine müjdeli bir haberim var! Demirağ çiftinin 26 Eylül'de bir yaşına basacak oğulları Cem'e kardeş geliyor. Evet, yanlış okumadınız… Taze anne-baba Aslışah Alkoçlar-Kaan Demirağ çifti, hiç ara vermeden mutlu evliliklerini bir bebekle daha taçlandırmaya karar vermiş. Üstelik Aslışah Hanım, yaklaşık üç aylık hamileymiş.

8 ay önce anne olan Aslışah Alkoçlar ikinci bebeğine hamile

Duydum ki, oğlu Cem daha sekiz aylıkken ikinci bebeğine hamile kalan Aslışah Alkoçlar'ın da, ikinciye baba olacağı için mutluluktan ayakları yere basmayan Kaan Bey'in de bu kez gönlünden bir kız geçiyormuş. Umarım Allah gönüllerine göre verir.

Bu arada büyük torunu Neslişah Düzyatan'dan bir kız, bir de erkek torunu olan Hülya Koçyiğit, bakalım kız ve erkek torunların sayısını eşitleyecek mi, yoksa Alara tek kız torun olarak mı kalacak?

 8 ay önce anne olan Aslışah Alkoçlar ikinci bebeğine hamile - Resim : 2

 

8 ay önce anne olan Aslışah Alkoçlar ikinci bebeğine hamile ile ilgili etiketler Aslışah Alkoçlar Kaan Demirağ Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.