8-9 Ağustos sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bu hafta sonu sokak kısıtlaması var mı?

8-9 Ağustos sokağa çıkma yasağı olacak mı merak ediliyor. Türkiye'de son günlerde artan koronavirüs vakaları sonrası vatandaşlar tekrar sokağa çıkma yasağının gelmesinden endişeli. Peki bu hafta sonu sokak kısıtlaması var mı? İşte detaylar...

8-9 Ağustos sokağa çıkma yasağı olacak mı merak ediliyor. İşte artan koronavirüs vakaları sonrası bu hafta sonu sokak kısıtlaması var mı?

8-9 AĞUSTOS SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Koronavirüs vaka sayılarının ülke genelinde artışa geçmesi sonrası vatandaşlar internette bu hafta sonu sokak kısıtlması var mı araştırması yapmaya başladı.

15 ilde sokak kısıtlaması iptal edildi

BU HAFTA SONU SOKAK KISITLAMASI VAR MI?

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, bu hafta sonu için sokağa çıkma yasağı tavsiyesi vermedi. Ancak sokağa çıkma yasağı ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi. Geldiği takdirde haberimizden takip edebilirsiniz.

 

8-9 Ağustos sokağa çıkma yasağı olacak mı? Bu hafta sonu sokak kısıtlaması var mı? ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona 8-9 ağustos sokağa çıkma yasağı sokak kısıtlaması
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.