77 yaşındaki adam 16 yaşındaki kızı taciz etti

Antalya’da yolcu olarak bindiği minibüste iğrenç bir olay yaşandı. 77 yaşındaki bir kişi yanında oturan 16 yaşındaki kızı elle taciz etti. O anlar ise minibüsün kamerası tarafından kaydedildi. Minibüs sürücüsünün ihbarı ve ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan yaşlı tacizci nöbetçi savcı tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İğrenç olay Antalya'nın Manavgat ilçesinde 12 Mart saat 13.40 sıralarında bir minübüste yaşandı.

16 yaşındaki kız çocuğu saatte Antalya Caddesi üzerinde bulunan PTT önündeki duraktan Çeltikçi Mahallesi’ndeki evine gitmek üzere Mehmet İnce’nin kullandığı minibüse bindi.

İmam Hatip Lisesi durağında minibüse elinde ekmek poşeti olan 77 yaşındaki O.N.G. binerek en arka koltukta bulunan kızın yanına oturdu.

ŞOFÖR KAMERADAN GÖRDÜ

Bir süre sonra minibüs şoförünün yanındaki arkadaşı, minibüsün kamerasında yaşlı adamın kızı rahatsız ettiğini gördüğünü belirterek Mehmet İnce'yi uyardı. 

Bunun üzerine İnce kamerayı takip etmeye başladı. Yaşlı adamın kızın elini tutmaya çalıştığını, sonra da bacağını ellediğini gören İnce, minibüsü Yenimahalle mevkiinde durdurup yaşlı adamı indirdi. 

77 yaşındaki adam 16 yaşındaki kızı taciz etti

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Minibüs şoförü bu durumu önce şehir içi minibüs kooperatifi yönetimine, sonra da basın mensuplarına bildirdi. Medyada olayın yayınlanması üzerine harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakolu ekipleri, önce kıza ve ailesine ulaştı. Ailenin ve genç kızın şikayetçi olması üzerine tacizcinin peşine düşen jandarma ekipleri kimliğinin O.N.G. olduğunu tespit etti. Ekipler O.N.G.'yi dün akşam Çeltikçi Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Geceyi merkez karakolunda geçiren O.N.G. jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. O.N.G. Cumhuriyet savcılığındaki ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla bırakıldı.

77 yaşındaki adam 16 yaşındaki kızı taciz etti - Resim : 2

"KOLUNDAN TUTUP İNDİRDİM"

12 Mart Cuma günü Kavaklı Çeltikçi hattında çalıştığını söyleyen minibüs şoförü Mehmet İnce o gün yaşanan iğrenç olaya ilişkin şu bilgileri verdi:

 “PTT durağında minibüse bir kız binerek en arka koltuğa oturdu. İmam Hatip Durağında da yaşlı bir adam elinde ekmek poşetiyle binip ücreti ödedikten sonra en arka koltuğa kızın yanına oturdu. O an benim yanımdaki koltukta tanıdığım bir arkadaşım oturuyordu. Kısa bir süre sonra arkadaşım yaşlı adamın kızı rahatsız ettiğini söyleyince önümde bulunan kayıt yapmayan araca binenleri ve içeriyi gösteren kamerayı takip etmeye başladım. Yaşlı adam önce kızın elinin üzerine elini koymak istedi. Kız elini kaçırdı. Bir süre sonra elindeki defterden bir şey sorma bahanesiyle kızın bacaklarına dokunmaya başladı. Kız korkudan bir şey yapamadı. İçerideki yolculardan tepki gelmeyince aklıma adamı araçtan indirip kızı adamdan kurtarmak geldi. Yenimahalle girişinde aracı durdurdum ve kolundan tutup indirdim. Durumu kooperatif başkanıma bildirdim. Çeltikçi'de kız indi. Jandarma harekete geçti ve ifademe başvurdu. Benim de 2 tane kızım var. Bu durum karşısında sessiz kalamazdım” 

77 yaşındaki adam 16 yaşındaki kızı taciz etti ile ilgili etiketler Antalya Manavgat Minibüs Taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.