7,6 büyüklüğündeki yeni deprem AK Parti İl Başkanlığı'nın da bulunduğu 7 katlı binayı böyle yıktı!

Kahramanmaraş merkezli 10 şehri etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından 13.30 sularında 7,6 büyüklüğünde yeni bir deprem yaşandı.Yeni bir deprem ile merkez Battalgazi ilçesinde AK Parti İl Başkanlığı'nın da bulunduğu 7 katlı bina yerle bir oldu.

Son dakika haberi: 10 şehirde 912 kişinin hayatını kaybettiği depremin ardından bölgede ekiplerin kurtarma çalışmaları AFAD koordinasyonunda hummalı bir şeklide sürüyor.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI'DA ORADAYDI

Öğle saatlerinde yaşanan yeni bir deprem ile merkez Battalgazi ilçesinde AK Parti İl Başkanlığı'nın da bulunduğu 7 katlı bina yerle bir oldu.

7,6 büyüklüğündeki yeni deprem AK Parti İl Başkanlığı'nın da bulunduğu 7 katlı binayı böyle yıktı!

SANİYE SANİYE KAMERADA

Bölgede arama kurtarma ekipleri ve güvenlik güçleri bulunurken onlar da büyük tehlike atlattı. Hasarlı binanın yıkılma anı da İHA ekibi tarafından anbean kaydedildi.

Yetkililer, vatandaşların hasarlı binalara girmemelerini ve yıkım yaşanan noktalarda bulunulmamasını istiyor.

7,6 büyüklüğündeki yeni deprem AK Parti İl Başkanlığı'nın da bulunduğu 7 katlı binayı böyle yıktı! - Resim : 2

 

 

7,6 büyüklüğündeki yeni deprem AK Parti İl Başkanlığı'nın da bulunduğu 7 katlı binayı böyle yıktı! ile ilgili etiketler Kahramanmaraş AK Parti deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.