75 yaşındaki adamı sebepsiz tekmeledi...

İstanbul Avcılar Merkez Ulu Camii'nde tespih satarak geçimini sağlayan Ahmet Durusoy, namaz çıkışı bir kişinin tekmeli saldırısına uğradı. Yaşlı adam çevredekilerin yardımıyla ayağa kaldırıldı.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında İstanbul Avcılar Merkez Ulu Camii'nde meydana geldi. Cami girişinde bir sandalyeye oturarak tespih satan Ahmet Durusoy(75), beklemediği bir anda bacağına yediği tekme ve tespihlerinin etrafa savrulması ile neye uğradığını şaşırdı.

Öğle namazından çıkanlar, yaşlı adamı yerden kaldırırken, cemaat saldırganı tartaklamaya başladı. Bir köşeye sıkıştırılan saldırgan, ihbar üzerine kısa sürede gelen Avcılar Emniyet Müdürlüğünün sivil ekipleri tarafından gözaltına alınarak, polis merkezine götürüldü. Yaşlı adam, "Bacağıma niye vurduğunu anlamadım. Tespihlerim etrafa saçıldı" dedi.

75 yaşındaki adamı sebepsiz tekmeledi... ile ilgili etiketler İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.