74 yaşında ikiz bebek doğuran anneden kötü haber!

Hindistan’da çok uzun yıllar uğraşmalarına rağmen çocuk sahibi olamayan yaşlı çift geçtiğimiz ay ikiz bebeklerini kucaklarını almıştı. 74 yaşında anne olan kadının mutluluğu ise kısa sürdü. Doğum sonrası 82 yaşındaki eşinin felç olması ile sarsılan yaşlı kadından da kötü haber geldi. 74 yaşında ikiz annesi olarak şaşkınlık yaratan kadın kalp krizi geçirdi.

Hindistan’ın Andhra Pradeş eyaletinde eylül ayının ilk haftasında tüp bebek tedavisiyle ikiz bebek sahibi olan dünyanın en yaşlı annesi Mangayamma Yaramati (74), kalp krizi geçirmesinin ardından yoğun bakıma kaldırıldı.

İkizlerin 82 yaşındaki babaları Sitarama Rajarao da doğumdan bir gün sonra geçirdiği felç nedeniyle halen yoğun bakımda.

74 yaşında ikiz bebek doğuran anneden kötü haber!

Yaramati’nin hamileliği boyunca kardiyologlar, jinekologlar ve beslenme uzmanları tarafından kontrol altında tutulduğu belirtilirken kalp krizini neyin tetiklediği henüz bilinmiyor.

74 yaşında ikiz bebek doğuran anneden kötü haber! - Resim : 2

74’lük anne, doğumdan sonra kocasıyla hep bebek sahibi olmak istediklerini fakat yıllarca hamile kalamadığını söylemiş, tedavisi süren 82’lik baba da, “O kadar mutluyuz ki. Defalarca denedik ve çok sayıda doktorla görüştük. Hayatımın en mutlu günü” demişti.

74 yaşında ikiz bebek doğuran anneden kötü haber! ile ilgili etiketler Hindistan Anne Kalp Krizi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.