73 yaşındaki müşteriyi market fişi 5 TL eksik diye servisten indirdiler! Bakın ne yaptı

Ankara'da bir marketten 95 TL'lik alışveriş yapan 73 yaşındaki adam, alışveriş tutarı 100 TL şartını sağlamadığı gerekçesiyle market servisinden indirildi. İndirildikten sonra kendini servis aracının altına atan müşteri çevredekiler tarafından aracın altından çıkarıldı. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Ankara Sincan'da, bir marketten 95 TL tutarında alışveriş yapan Faris M. adlı kişi, marketin servis hizmetinden yararlanmak istedi.

Servis aracına binen Faris M., görevlilerin fiş kontrolü sırasında, alışveriş tutarı 100 TL şartını sağlamadığı gerekçesiyle araçtan indirilmeye çalışıldı.

73 yaşındaki müşteriyi market fişi 5 TL eksik diye servisten indirdiler! Bakın ne yaptı

73 yaşında olduğunu ifade etmesine rağmen market servisinden indirilen Faris M., görevlilerle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında kendini servis aracının altına atan Faris M., çevredekiler tarafından aracın altından çıkarıldı. Servis daha sonra yoluna devam ederken, o anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

DHA

73 yaşındaki müşteriyi market fişi 5 TL eksik diye servisten indirdiler! Bakın ne yaptı ile ilgili etiketler Ankara market market servisi yaşlı adam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.