7 Temmuz Sayısal Loto sonuçları! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

7 Temmuz Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. Saat 21:30'da çekilişi yapılacak olan ve Milli Piyango ile Sisal Şans ortaklığında gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekilişi Milli Pİyango TV'de izlenebilecek. Peki Sayısal Loto bu akşam büyük ikramiye kaç TL?

Haftanın 3 günü çekilişi yapılan şans oyunu Sayısal Loto 7 Temmuz akşamı saat 21:30'da yeni bir çekilişe sahne olacak. Rekora koşan büyük ikramiye talihlilerin de iştahını kabartıyor. Peki Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi? Büyük ikramiye ne kadar?

7 Temmuz Sayısal Loto sonuçları belli mi?

Çılgın Sayısal Loto'da devreden büyük ikramiye 177.872.416 TL oldu.

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 7 Temmuz tarihinde saat 21.30'da başlayacak.

Sayısal Loto El Değiştirdi, 28 Haftada Bilen Çıkmadı: 'Yeni Sistem Kimse  Bilemesin Diye Kurgulanmış' - onedio.com

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli olunca aşağıda yer alan linkten erişim sağlayabilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

 

7 Temmuz Sayısal Loto sonuçları! Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 7 temmuz sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.