7 Şubat Kayseri 'de okullar tatil mi? Yarın kar tatili var mı 2020?

7 Şubat Kayseri 'de okullar tatil mi? Ülke genelinde Kayseri başta olmak üzere çoğu ilde kar yağışı görülmesi nedeni ile okullar tatil edildi. Birçok kişi Kayseri'de yarın okulların tatil olup olmadığını merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, 7 Şubat Kayseri 'de okullar tatil mi? Yarın kar tatili var mı 2020? Detaylar haberimizde...

7 Şubat Kayseri 'de okullar tatil mi? Bugün olumsuz hava koşulları nedeni ile, Kayseri'nin Hacılar ve Akkışla ilçelerinde,Bingöl’ün Karlıova ve Kiğı ilçelerinde ve Manisa'da eğitime bir günlüğüne ara verildi. Kar yağışı yurdun büyük bir bölümünde etkili olmaya devam ediyor. Peki, 7 Şubat Kayseri 'de okullar tatil mi? Yarın kar tatili var mı 2020? Detaylar haberimizde...

kayseride okullar tatil mi ile ilgili görsel sonucu

7 ŞUBAT KAYSERİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Kayseri'nin Hacılar ve Akkışla ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bugün ara verildi. Yarın okullar tatil edilip edilmeyeceği konusunda henüz bir açıklama gelmemiştir.

kayseride okullar tatil mi ile ilgili görsel sonucu

HAVA DURUMU

Rüzgarın hızlı bir şekilde karayele dönmesi Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkları hızlıca düşürüyor. Yarından itibaren oldukça soğuması beklenen havanın hafta sonu yurt geneline yoğun yağış bırakması bekleniyor.

Ankara'da ise başlayan kar yağışı ilerleyen saatlerde devam edecek.

Yağışlar ise Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Siirt ve Diyarbakır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun batısı, zamanla İç Ege, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Erzurum, Bingöl, Muş, Şırnak ve Bitlis çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde beklenen yağışların Isparta, Antalya'nın doğu ilçeleri, Mersin, Adana, Karaman ile Konya'nın güney ve batı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

7 Şubat Kayseri 'de okullar tatil mi? Yarın kar tatili var mı 2020? ile ilgili etiketler Kayseri tatil 2020 Kar tatili kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.