7 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz kazanan belli oldu! Haftanın birincisi kim oldu?

TV8 yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi her gün yayınlanıyor. Cuma günleri haftanın birincisinin belirlendiği yemek yarışmasında 7 Ocak Cuma günü kim kazandı merak ediliyor. Birinci olanın 15 bin TL ödül aldığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu merak ediliyor. Puanlamaların bugün yapılacağı yemek yarışmasında Zuhal Topal'ın vereceği puan da belirleyici oluyor.

Haftanın birincisinin her Cuma akşamı belli olduğu Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Ocak haftanın kazananı kim oldu?

7 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi belli oldu. 15 bin TL'lik büyük ödülü Faruk Bey aldı.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ 7 OCAK KİM BİRİNCİ OLDU?

TV8'de yayınlandığı günden bu yana gündüz kuşağı yemek yarışmalarına damga vuran Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Ocak birincisi henüz belli olmadı.

7 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz kazanan belli oldu! Haftanın birincisi kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hakkında

TV8'de hafta içi her gün izleyenlerinin evlerine konuk olan yarışmada yarışmacılar tüm hünerlerini sergiliyor.

Yemeklerin yarıştığı programda şef olarak Zuhal Topal yapılan yemeğin tuzuna ve tadına bakarken diğer yarışmacılar da sunum ve diğer öğeleri dikkate alıyor. puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor. Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 15.000 TL'yi kazanıyor.

7 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz kazanan belli oldu! Haftanın birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Zuhal Topal'la Sofrada TV8 7 ocak zuhal topalla yemekteyiz haftanın birincisi kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.