7. Koğuştaki Mucize gerçek hayat hikayesi mi?

7. Koğuştaki Mucize gerçek hayat hikayesi mi merak ediliyor. 7. Koğuştaki Mucize, sinemada büyük ilgi gören filmlerden bir tanesi oldu. Sinemada 5.349.014 kişi tarafından izlenen 7. Koğuştaki Mucize, 2013 yapımı Güney Kore filmi Miracle In Cell No 7'den uyarlanmıştır.

7. Koğuştaki Mucize gerçek hayat hikayesi mi? Gerçek bir hikayeden uyarlama mı? işte detaylar..

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE GERÇEK HAYAT HİKAYESİ Mİ?

7. Koğuştaki Mucize filminin konusu gerçek hikaye değildir. Konusu şu şekildedir; 1983 yılında sıkıyönetim altındaki bir Ege kasabasında yaşayan ve haksız yere hapse atılan Memo ile yedi yaşındaki kızı Ova'nın tekrar birbirlerine kavuşmaya çalışmalarını anlatıyor.

1983 yılında bir Ege kasabasında sıkıyönetim komutanının kızının ölümü üzerine küçük kızı ve babaannesiyle yaşayan Memo idam cezasına çarptırılır. Herkes adalet peşindeyken Memo ve kızı Ova'nın tek isteği birbirlerine kavuşmaktır. Adaletin gerçekleşmesi için ise bir mucize gerekmektedir.

Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği 7. Koğuştaki Mucize filminin oyuncu kadrosunda ise Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta yer alıyor.

7. Koğuştaki Mucize gerçek hayat hikayesi mi? ile ilgili etiketler Sinema 7. Koğuştaki Mucize
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.