7 kişinin öldüğü Aydın faciasında yürek burkan detay! Anne ve kızı birbirlerine sarılarak can vermiş..

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 7 kişinin hayatını kaybettiği restorandaki patlamada acı bir detay ortaya çıktı. Yangında hayatını kaybeden 7 kişiden 2'sinin kimliği belli olurken yangın esnasında dışarı çıkamayan Emine Düztepe ile 14 yaşındaki kızının birlikte can verdiği öğrenildi.

Olay, saat 15.35 sıralarında Nazilli ilçesi Uzun Çarşı’daki bir döner restoranda meydana geldi. Restoranda tüp değişimi sırasında patlama yaşanırken bir anda alevler tüm binayı sardı.

ANNE VE KIZI BİRLİKTE CAN VERDİ

Yangında 7 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 5 kişi yaralandı. Yangında dışarıya çıkamayan isimlerden ikisinin de Emine Düztepe (37) ile kızı İrem Düztepe (14) olduğu öğrenildi.

BİRBİRLERİNE SARILMIŞ VAZİYETTE BULUNDULAR

Patlamada 2 çocuk annesi Emine Düztepe ve küçük kızı İrem can verdi. İtfaiye ekipleri hayatını kaybeden anne ile kızını birbirine sarılmış vaziyette buldu. Emine Düztepe'nin büyük kızı Sıla'nın ise o gün annesi ve kardeşi ile birlikte yemeğe çıkmak istemediği olacaklardan habersiz son anda evde kalmayı tercih ettiği öğrenildi. .

Anne ve kızının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

7 kişinin öldüğü Aydın faciasında yürek burkan detay! Anne ve kızı birbirlerine sarılarak can vermiş..

Şırnak’ta jandarma personeli olarak görev yapan İlker Düztepe’nin eşi ve kızının acı haberini alır almaz yola çıktığı aktarıldı.

Öte yandan olayda hayatını kaybeden diğer 5 kişinin kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

7 kişinin öldüğü Aydın faciasında yürek burkan detay! Anne ve kızı birbirlerine sarılarak can vermiş.. - Resim : 2

7 kişinin öldüğü Aydın faciasında yürek burkan detay! Anne ve kızı birbirlerine sarılarak can vermiş.. - Resim : 3

7 kişinin öldüğü Aydın faciasında yürek burkan detay! Anne ve kızı birbirlerine sarılarak can vermiş.. ile ilgili etiketler Aydın Nazilli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.