7. kez gelin olmaya hazırlanan Seda Sayan estetik operasyon geçirdi

14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldığı kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile 7 Mayıs'ta Prag'da nikah masasına oturmaya hazırlanan 59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, nikah öncesi estetik operasyon yaptırdı. Nikaha sayılı günler kala bakıma giren Seda Sayan, deeplift yöntemiyle yüzünü gerdirdi.

Kendisinden 25 yaş küçük olan orkestra solisti sevgilisi Çağlar Ökten ile gelecek ay Prag'da nikah masasına oturmaya hazırlanan 59 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, nikah öncesi kendini bakıma aldı. 7 Mayıs'ta 7. evliliğini yapmaya hazırlanan Seda Sayan estetik operasyon geçirdi.

GENÇLEŞMEK İÇİN YÜZÜNÜ GERDİRDİ

Yaşlanmayı durdurmak için sık sık operasyon geçiren Seda Sayan son olarak "Deeplift " tekniğiyle yüzünü ve gıdısını gerdirdi. Seda Sayan'ın o anları sosyal medyada paylaşıldı.

7. kez gelin olmaya hazırlanan Seda Sayan estetik operasyon geçirdi

7 Mayıs'ta Çağlar Ökten'le evlenecek olan Seda Sayan nikah öncesi bakıma girdi. Sayan, daha önce de örümcek ağı ve Fransız askısı yaptırmıştı. 2019 yılında ve 2020 yılında Fransız Askısı yaptıran Seda Sayan yine o anlarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşmış ve ‘estetik yaptırmayı seviyorum’ ifadelerini kullanmıştı.

7. kez gelin olmaya hazırlanan Seda Sayan estetik operasyon geçirdi - Resim : 2

 

7. kez gelin olmaya hazırlanan Seda Sayan estetik operasyon geçirdi ile ilgili etiketler estetik Seda Sayan Deeplift estetik operasyon yüz gerdirme gıdı gerdirme çağlat ökten
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.