7 kaymakam görevden alındı

Batman'ın Sason ve Beşiri ilçesi kaymakamları ile Şanlıurfa’nın Akçakale ve merkez Karaköprü ilçe kaymakamları haklarında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındı. Erzurum Valisi Okay Memiş de Narman, Uzundere ve Hınıs ilçe kaymakamlarının FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındığını açıkladı.

Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı ile Beşiri Kaymakamı Sinan Aşçı, haklarında başlatılan terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındı.

BİRİ İKİ, DİĞERİ 1 YILDIR GÖREV YAPIYORDU

Özadalı'nın Sason Kaymakamlığı'na 10 Eylül 2018'de, Aşçı'nın ise Beşiri Kaymakamlığı'na 7 Ağustos 2019'da göreve başladıkları bildirildi.

ŞANLIURFA'DA 2 KAYMAKAM

Akçakale Kaymakamı Hamza Özer ile merkez Karaköprü İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl’ın açığa alındığı öğrenildi.

Daha önce Şanlıurfa Vali Yardımcısı olarak görev yapan Ufuk Akıl, 07/08/2019 tarih ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaköprü ilçe kaymakamı olarak atanırken, Karaman’ın Başyayla ilçe kaymakamı olarak görev yapan Hamza Özer ise 2017 yılında Akçakale Kaymakamı olarak atanmıştı.

ERZURUM'DA DA 3 KAYMAKAM

Erzurum Valisi Okay Memiş de Narman, Uzundere ve Hınıs ilçe kaymakamlarının FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındığını açıkladı.

7 kaymakam görevden alındı ile ilgili etiketler Batman FETÖ soruşturma kaymakam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.