7. kattan düşen Sedefnur'un soruşturmasında flaş gelişme!

Kocaeli'de üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar'ın 7. kattan düşerek ağır yaralanması olayında yeni bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 polis memurunun açığa alındığı bildirilirken, 23 yaşındaki Sedefnur yoğun bakımda tedavi görüyor.

Dün sabah 06.30 sıralarında Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar, polis memuru olan arkadaşı A.A. ile birlikte yine polis memuru olan arkadaşları O.Ç.'nin evine gitti. İddiaya göre, Sedefnur Çağlar sabah saatlerinde 7. katta bulunan dairenin penceresinden aşağı düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

7. kattan düşen Sedefnur'un soruşturmasında flaş gelişme!

SEDEFNUR YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Sedefnur Çağlar'ın ağır yaralandığı öğrenildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan genç kızın ailesinin Sivas'ta oturduğu, olaydan sonra hemen Kocaeli'ye geldikleri ifade edildi. Genç kızın ve evde bulunan diğer kişilerin akşam saatlerinde birlikte alkol aldıkları öğrenildi.

Olayın ardından harekete geçen asayiş şube ekipleri, evde bulunan polis memurları A.A. ile O.Ç.'yi ve E.Ş. isimli genç kızı gözaltına aldı.

7. kattan düşen Sedefnur'un soruşturmasında flaş gelişme! - Resim : 2

2 POLİS MEMURU AÇIĞA ALINDI

Gözaltına alınan A.A.'nın ifadesinde, kız arkadaşı Sedefnur ile birlikte arkadaşı O.Ç.'nin evine misafirliğe gittiklerini, burada alkol aldıklarını ve sabaha karşı bilinmeyen bir sebeple Sedefnur ile tartışmaya başladıklarını, tartışma sırasında kız arkadaşının balkondan atladığını öne sürdü. O.Ç. ve E.Ş.'nin ise ifadelerinde, olay sırasında uyuduklarını, bağrışmalara uyandıklarını ve balkondan aşağıya baktıklarında da Sedefnur Çağlar'ı yerde yatarken gördüklerini söyledikleri öğrenildi. Polis memurları A.A. ve O.Ç.'nin açığa alındığı bildirildi.

7. kattan düşen Sedefnur'un soruşturmasında flaş gelişme! - Resim : 3

İHA

 

7. kattan düşen Sedefnur'un soruşturmasında flaş gelişme! ile ilgili etiketler Kocaeli Sedefnur Çağlar 7. kattan düştü polis memuru
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.