7 Kasım MasterChef Takım Kaptanları Kim Oldu? Yeni Haftanın Kırmızı ve Mavi Takımlarında Kimler Var?

MasterChef 2022'de takım kaptanları belli oldu. Mavi ve Kırmızı takımların yarışmacıların belli olacağı oyunda 12 yarışmacı da tezgah başına geçti. Haftanın elemesinde Serpilay yarışmaya veda etmişti. İki aşamalı kaptanlık oyunda MasterChef takım kaptanlığını kim kazandı? 7 Kasım MasterChef kırmızı ve mavi takımda kimler var?

tv8 yarışması MasterChef'te kaptanlık heyecanı vardı. Mavi takımın kazandığı oyunda Kırmızı takımın kaptanını seçme imkanı verildi. 12 yarışmacı başarılı ve lezzetli tabaklar için tezgah başına geçti. MasterChef jürisi yarışmacılardan mantı yapmalarını istedi.

MASTERCHEF TAKIM KAPTANLARI KİMLER OLDU? 7 KASIM

Lezzet yarışmasında son 12 yarışmacı belli oldu. Bu akşam takım kaptanları belirlendi. Oyunda mantı yapıldu. Fatmanur ve Metin düelleoya kaldı. Düelloda İzmir bombasından 10'ar tane yapımaya çalışan ikiliden Fatmanur Mavi takım kaptanı oldu.

Mavi Takım

Fatma Nur - Kaptan
Metin
Gamze
Görkem
Tolga
Burak Kaya

Kırmızı Takım

Ayaz - Kaptan
Büşra
Yağız
Kıvanç
Barış
Burak Revanbahş

7 Kasım MasterChef Takım Kaptanları Kim Oldu? Yeni Haftanın Kırmızı ve Mavi Takımlarında Kimler Var? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.