7 Haziran seçimleri kaybedilince neyi kutladınız?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığı döneminde başdanışmanı olan Abdulkadir Özkan, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 7 Haziran seçimlerinin kaybedildiği gece resmi konutta kutlama yapıldığını söyleyen Özkan, "Neyi kutladıklarını açıklasınlar? Kutlamayı kime karşı neden yaptıklarını topluma anlatsınlar" dedi.

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu'na en yakın isimlerden olan Osman Sert’in Karar Gazetesi'nde bugün yayınlanan köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan satırları büyük tepki topladı. O yazıya bir dönem Başbakan Başdanışmanlığı görevinde bulunan M5 Dergisi ve Kopernik Yayınlarının patronu Abdülkadir Özkan sessiz kalmadı.

Sert'in yazısına yanıt veren Özkan Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bildiklerimizi anlatsak sokağa bile çıkamayacak bazı 'arkadaşlar' şimdilerde kalkmış sıkılmadan siyasi ahkam kesiyorlar. Birazcık dürüstlükten yana tavır alacaklarsa o dönem kimlerle işbirliği yapıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı nasıl tasfiye etmeye çalıştıklarını çıkıp anlatsınlar! Dürüst olun!" ifadelerini kullandı.

Sabah.com.tr bu iddia sonrası Davutoğlu'nun eski başdanışmanı Abdulkadir Özkan'a ulaştı. Özkan, Davutoğlu'nun 7 Haziran'da AK Parti'nin tek başına iktidar olamaması üzerine resmi konutta kutlama yaptığını söyledi.

"SİYASAL ÖNGÖRÜSÜZLÜKLERİYLE TÜRKİYE'NİN BİR DÖNEMİNİ HEBA EDEN BİR EKİBİN AKİL ADAMLIĞA SOYUNMALARINI GÜLEREK İZLİYORUM"

Davutoğlu'na çok sert sözlerle yüklenen Özkan şöyle konuştu:

"O dönem Ahmet Davutoğlu'nun etrafında 'masaya yumruğunuzu koyup ya şimdi başbakan olacaksınız ya da bir daha asla' diye akıl verip siyasi kaos yaratan arkadaşlara bakıyorum da şimdi siyaset dersi vermeye kalkıyorlar. Kendi özel ihtiyaçları için dün devletin araçlarını, imkanlarını seferber edenler şimdi kalkmış siyasi etikten, ahlaktan bahsediyor. Siyasal öngörüsüzlükleriyle Türkiye'nin bir dönemini heba eden bir ekibin şimdi akil adamlığa soyunmuş olmasını gülerek izliyorum.

7 Haziran seçimleri kaybedilince neyi kutladınız?

"7 HAZİRAN SEÇİMLERİ KAYBEDİLDİĞİNDE DAVUTOĞLU RESMİ KONUTTA NEYİ KUTLADIĞINI AÇIKLASIN"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti Ankara Milletvekili olduğu dönemde partisine ihanet ederek Abdullah Gül'ün adaylığı için Millet İttifakı ile toplantılar gerçekleştirdiğini itiraf etmişti.

Davutoğlu'nun Başbakanlığı döneminde başdanışmanı olan Abdukadir Özkan, Ahmet Davutoğlu'nun da partisine ihanet ettiğini söyledi."

7 Haziran seçimleri kaybedilince neyi kutladınız? - Resim : 2

Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Madem dürüstlükten söz edeceğiz o zaman 7 Haziran seçimlerinin kaybedildiği gece resmi konutta neyi kutladıklarını açıklasınlar? Kutlamayı kime karşı neden yaptıklarını topluma anlatsınlar? O gece Sayın Başbakanın kim için "dangalak" ifadesini kullandığını tek tek anlatsınlar? Kendilerine devşirdikleri finansmanları anlatsınlar, sonra çıkıp etikten, ahlaktan bahsedip siyaset yapsınlar. Daha fazla detaya girmek istemiyorum."

 

7 Haziran seçimleri kaybedilince neyi kutladınız? ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Gelecek Partisi Abdukadir Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.