7 Haziran okullar tatil mi? Ortaokul ve liselerde Pazartesi okula gitmek zorunlu mu?

7 Haziran okullar tatil mi sorusu yeniden gündemde. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından geçtiğimiz hafta içinde yapılan açıklamada telafi eğitimi gündeme gelmişti. Peki, ortaokul ve liseler de 7 Haziran Pazartesi okula gitmek zorunlu mu?

Kademeli normalleşme dönemine girildikten sonra koronavirüs vakalarında yaşanan düşüş nedeniyle okullardaki son durum öğrenciler tarafından merak edilir hale geldi. İlkokullarda 1 Haziran Pazartesi tarihinden bu yana başlayan yüz yüze eğitimin önümüzdeki günlerde liseler ve ortaokullar içinde geçerli olacağı açıklanmıştı.

7 Haziran 2021 Pazartesi Okullar Tatil Mi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 7 Haziran’ı işaret ederek ”Pazartesi’den itibaren ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz.” ifadelerine yer vermişti.

Buna göre İlkokullar 1 Haziran’dan itibaren ortaokullar ve liseler de 7 Haziran’dan itibaren haftada iki gün yüz yüze eğitim yapacaklar.

7 Haziran okullar tatil mi? Ortaokul ve liselerde Pazartesi okula gitmek zorunlu mu?

Yaz Tatili Ne Zaman?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitim- öğretim kurumlarında uzaktan eğitim sürecine ilişkin bilgi verdi. Bakan Selçuk, "Okullar 2 Temmuz'a kadar açık olacak" dedi.

Buna göre okullar 2 Temmuz 2021 Cuma günü kapanacak ve 3 Temmuz’da yaz tatili başlamış olacak.

7 Haziran okullar tatil mi? Ortaokul ve liselerde Pazartesi okula gitmek zorunlu mu? ile ilgili etiketler 7 Haziran Okul tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.