7 gün sonra enkazdan sağ çıkarıldı

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen büyük patlamadan 7 gün sonra bir mucize yaşandı. Enkaz altında Beyrut’taki patlamanın 7 gün sonrasında enkaz altından bir kişi canlı olarak kurtarıldı.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta geçen hafta meydana gelen patlama nedeniyle çok sayıda bina yıkılırken, 150'den fazla kişi yaşamını yitirdi.

Tarihin en büyük patlamalarından birini yaşayan ülkede hala onlarca kişi kayıpken gelen bir mucize haberi bekleyenlere umut oldu.

7 GÜN SONRA CANLI OLARAK KURTARILDI

Middle East News'in haberine göre: Patlamadan 7 gün sonra enkaz altından bir kişi canlı olarak kurtarıldı.

7 gün sonra enkazdan sağ çıkarıldı

BEYRUT LİMANI'NDAKİ PATLAMA

Beyrut Limanı'nda 4 Ağustos'ta patlayıcı maddelerin bulunduğu 12 numaralı depoda önce yangın çıkmış ardından tüm kenti sarsan çok güçlü patlama meydana gelmişti.

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, patlamaya 6 yıldır Beyrut Limanı'ndaki bir depoda tutulan 2 bin 750 ton amonyum nitrat maddesinin yol açtığını söylemişti.

Bu açıklamanın ardından sosyal medyanın yanı sıra Lübnan ve dünya basınında birçok soru ve ihmal iddiaları gündeme gelmişti.

 

7 gün sonra enkazdan sağ çıkarıldı ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.