7 aylık kızın içinden kardeşi çıktı!

Hindistan'da yaşayan bir aile 7 aylık kızlarının karnı sürekli büyüyünce doktora gitti. Gerçeği hastanede öğrenen aile şaşkına döndü, bebeğin ikiz kardeşi böbreklerinin arasına sıkışmıştı.

Hindistan'da Manisha ve Motisingh Rathava çifti, yedi aylık kızları Prinsa'nın karnının sürekli büyüdüğünü görünce kızlarını hastaneye götürdü. Küçük kızın çekilen röntgenlerinde, iki böbrek arasında ikizinin büyümemiş hali olduğu tespit edildi.

CENİN GELİŞİMİNİ TAMAMLAYAMAMIŞ

Ameliyatı yapan çocuk doktoru Rakesh Joshi, kızın anne ve babasının kızlarının karnının büyüdüğünü fark ettiklerini görünce kızlarının hastaneye getirdiklerini, yapılan tetkikler sonucunda gelişimini tamamlamamış ceninin kızın karnında bulunduğunu ve ceninin başarılı bir ameliyat ile çıkarıldığını söyledi. Doktor ameliyattan hemen sonra kızın sağlına kavuştuğunu ve taburcu edildiğini, bu durumunun ise çok nadir görüldüğünü söyledi.

7 aylık kızın içinden kardeşi çıktı! ile ilgili etiketler Hindistan ikizi karnından çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.