7 Ağustos Kuaförüm Sensin kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?

7 Ağustos Kuaförüm Sensin kim elendi? Merakla izlenen Kuaförüm Sensin yarışmasının 7 ağustos günü kimin elendiğini sizin için araştırdık. Kuaförüm Sensin haftanın birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin 7 Ağustos kim elendi? Show TV'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün yine kıyasıya bir mücadele bizi bekliyor. Jüri koltuğunda Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye’nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç’ün jüri koltuğunda oturduğu Kuaförüm Sensin 7 Ağustos kim elendiğini sizin için araştırdık. Haftanın birincisi kim oldu?

Kuaförüm Sensin 7 Ağustos günün birincisi kim oldu?

KUAFÖRÜM SENSİN 7 AĞUSTOS GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kuaförüm Sensin 7 Ağustos günün birincisi Tayfun/ Serap/ Çiğdem oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN 7 AĞUSTOS KİM ELENDİ?

Kuaförüm Sensin'de dört takım yine farklı konseptler ile bir hafta boyunca yarıştı. Aldığı puanlara göre yarışmaya veda eden takım 73 puanla Aytekin/ Dilek/ Banu oldu.

7 Ağustos Kuaförüm Sensin kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler 7 Ağustos Show TV Bülent Ersoy kuaförüm sensin kim birinci oldu puan tablosu 304. Bölüm yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.