7-13 Şubat 2022 Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 7-13 Şubat 2022. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunda yaşanan değişimler...

Astroloji meraklıları için 24-30 Ocak 2022 haftalık burç yorumları... 24 Ocak, 25 Ocak, 26 Ocak, 27 Ocak, 28 Ocak, 29 Ocak, 30 Ocak burçları neler bekliyor? İşte yeni haftada şanslı burçlar, uçurumun kenarındakiler ve yerinde sayan burçlar...

Koç Burcu 7-13 Şubat 2022 Yorumları

Geçtiğimiz Salı gerçekleşen Dolunay ile birlikte yerinde saymaya devam ediyorsun. Yeni yılın ilk ayını kariyerin ve ailen ile ilgili kararlarla kapatıyorsun. Bu hafta yerinde sayanlar grubundasın.

Boğa Burcu 7-13 Şubat 2022 Yorumları

Şanslı Minnolar grubuna dahil edildin. Çünkü bu dönemde atacağın imzalar ile kazançlı bir Ocak ayı geçiriyorsun. Bu kar, eşin ve ailen ile daha rahat iletişim kurmana yardımcı oluyorş. Duygularını kontrol etmekte zorlanacağın bir hafta seni bekliyor.


İkizler 7-13 Şubat 2022 Yorumları

Yerinde sayanlar grubundasın. Yeni yılın ilk aynı finansal konularda göstereceğin performansla kapatıyorsun. Ancak yaşayacağın gerginlik ve huzursuzlıuk atacağın adımları etkiliyor. Kararsızlık senin hayat felsefen olduğu için atmadan önce iki kere düşün.


Yengeç 7-13 Şubat 2022 Yorumları

18 Ocak'ta gerçekleşen Dolunayın etkileri ve enerjisi seni şanslı minnolar grubuna soktu. Tüm hayallerini gerçekleştirebileceğin yeni fırsatlar Ocak bitmeden seni bılabilir. Hazırlık ol. İlişkilerinde ise yeni dönemde sakladığın şeyleri açıklama zamanı.

Aslan 7-13 Şubat 2022 Yorumları

Uçurumun kenarındakiler grubuna dahil edildin. Ailenle ilgili sorumluluk alma zamanı, bu da seni olduğundan gergin bir dönemece sokuyor. Emeğinin karşılığını almak için harekete geç. Ancak dikkatli ol. Bir süredir yaşadığın huzursuzluk seni o uçurumdan aşağı itebilir. Dolunayın enerjisi ile biraz rahatlamalı ve sevdiklerinin desteğine açık olmalısın.

Başak 7-13 Şubat 2022 Yorumları

Dolunayın enerjisi seni pozitif etkiledi. Aşk hayatın hareketlenebilir bu hafta. Ancak yerinde sayma dönemindesin. Çocuklarınla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Toplıuluk ilişkilerinde seni bazı şartlar bekliyor.

Terazi 7-13 Şubat 2022 Yorumları

Yeni kariyer fırsatları yeni yılla birlikte seni yakalamıştı. Ancak gösterdiğin tepkiler bunu biraz geciktirebilir. Ancak ev almak için oldukça fırsat bir dönem. Gelecek aylarda pişmanlık yaşamak istemiyorsan hazırlık ol. Kariyerinle ilgili endişelerin devam ediyor. Fazla çalışman gerektiğini düşünmen fırsatları elinin tersiyle itmene sebep oluyor.

Akrep 7-13 Şubat 2022 Yorumları

En şanslı minno burç sensin. Duygularını yoğun yaşayacağın hafta seni bekliyor. Kardeşlerinle daha çok vakit geçirebilrsini. Yemek kursu gibi yeni bir etkinliğe başlyabilirsin. Güçlü görünye çalışmak senin için adeta bir düstur. Ancak duygularını da göz ardı edemiyorsun. Ocak ayının son hafsı seni bekliyor. Güneş 20 Ocak'ta Kova burcuna geçiyor. Bu da seni aile içi ilişkileine yönelendiriyor.

Yay 7-13 Şubat 2022 Yorumları

Uçurumun kenarında bir burç oldun bu hafta. Küs olduğun kişilerle barış yollarını aramalısın. Finansal ve duygusal konularda sorunlar yaşayacaksın. Ancak her zamanki gibi sezgilerin sana yol gösteriyor.

Oğlak 7-13 Şubat 2022 Yorumları

Ocak ayının son haftasına karşılaştığın sorunları çözmekle geçiriyorsun. Ancak sevdiklerin ve çevrendekilerin tavsiyelerine kulak ver. Uçurumun kenarındasın ve almak zorunda olduğun sorumluluklara dikkat etmelisin.

Kova 7-13 Şubat 2022 Yorumları

Ocak 2022'yi en şanslı kapatan sen olacakasın. Devam eden bir sağlık soruhnun varsa artık iyileşme sürecine giriyorsun. İç dünyana ve kendine çekilmek istediğin yeni haftada az biraz da temkinli olmanı tavsiye ediyoruz.

Balık 7-13 Şubat 2022 Yorumları

Şanslı minnolar grubundasın. Aşk hayatınla ilgili güzel gelişmeler seni Ocak ayının sonuna kadar bekletti. İlişkin yoksa da bu hafta hayatına yeni bir girebilir. Finansal konularda ise şanslısın.

 

7-13 Şubat 2022 Haftalık Burç Yorumları ile ilgili etiketler burç 24-30 ocak burç yorumları haftalık burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.