7 13 Haziran haftalık burç yorumları! Aşk, iş, para, sağlık, kariyer 7 13 Haziran haftası burç yorumları

7-13 Haziran 2021 haftalık burç yorumları astroloji severler tarafından merak edilmekte. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu aşk, iş, para, sağlık ve kariyerinize ait haftalık burç yorumlarını sizin için hazırladık. 7-13 Haziran haftası aşk yorumunuz ne diyor?

7-13 Haziran 2021 haftası burç yorumları astroloji severler için gündemde. 7 Haziran haftalık Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda aşk, iş, para, sağlık ve kariyer yorumları hakkında görüşleri astroloji ile yakından ilgilenenler için adeta bir odak noktası oluşturuyor.

7-13 Haziran 2021 Haftalık Burç Yorumları

7-13 Haziran 2021 Haftalık Koç Burcu Yorumu

Hem akrabalık hem de yakın çevrenizle bağlarınız oldukça güçlü. Eğer kardeşleriniz varsa onların hayatlarını ilgilendiren bir konuda yeni bir haber alacaksınız. Size karşı söylenenleri yanlış algılamayın. Hafta ortasına doğru da enerjiniz daha da yükselecek. Planladığınız gezi ya da seyahat varsa bunları gerçekleştirebilirsiniz.

7-13 Haziran 2021 Haftalık Boğa Burcu Yorumu

İş hayatınızda değişik konular gündeminizde olacak. Yeni bir işe başlayarak daha önceden almış olduğunuz projeleri teslim edebilirsiniz. Maddiyatla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilecek. Yeni sözleşmeler yaparak gelirinizi arttırabilirsiniz. Ev içerisinde de yeni değişiklikler sizleri bekliyor olacak.

7-13 Haziran 2021 Haftalık İkizler Burcu Yorumu

Eğitim hayatınızda devam ediyorsanız güzel bir olaya adım atmak üzeresiniz. Ertelediğiniz kararların üzerinden geçerek bunları bir an önce hayata geçirmelisiniz. İş hayatınızda da bağlarınız odlukça kuvvetli. Yeni projelere başlayabilir ve kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla da bağınızı asla koparmayın.

7-13 Haziran 2021 Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

Geçmişte yaşanan olaylar sizi biraz etkiliyor. Bilinçaltınızda olan olaylar sizin duygu ve düşüncelerinizi yönlendiriyor. Her ne kadar farkında olmasanız da ruhsal anlamda iyileşme söz konusu. Hafta başında pek çok insanla bir araya geleceksiniz. Finansal anlamda yatırımlara açık olarak tahmin etmediğiniz bazı harcamalar yapabilirsiniz.

7-13 Haziran 2021 Haftalık Aslan Burcu Yorumu

Geleceğinizle ilgili planlamalarda artık sona gelindi. Arkadaş çevrenizle daha çok vakit geçirerek yeni arkadaşlıklar kurma hayali peşinde koşacaksınız. Uzun zamandan beri görmediğiniz arkadaşlarınız varsa görüşmek için fırsat yakalama şansınız var. Size iyi gelmeyen alışkanlıklardan uzaklaşmanız gerekmekte. Aile içinde de iletişim sıkıntıları yaşanabilir.

7-13 Haziran 2021 Haftalık Başak Burcu Yorumu

Mevcut olan ilişkinizde sıkıntılar varsa yeni bir işe adım atabilirsiniz. Yaptığınız işler çevrenizdekiler tarafından takdir toplamakta. Hafta sonuna doğru bilinçaltınızda yer alan bazı olayların etkisinde kalabilirsiniz. Size iyi gelmeyen herkesle ilişkinizi sonlandırmaya bakın.

7-13 Haziran 2021 Haftalık Terazi Burcu Yorumu

Yurtdışı ile ilgili konularda bazı durumlar ön plana çıkabilir. Medya ile ilgileniyorsanız yeni oluşumlar sizinle olacak. Eğitim hayatınızda da kendinizi geliştirmek adına yeni eğitimler alabilirsiniz. Elektronik eşyalarınıza iki kat dikkat etmemiz gereken bir haftadasınız. Sosyal hayatınız da oldukça hareketli.

7-13 Haziran 2021 Haftalık Akrep Burcu Yorumu

Ortaklaşa yaptığınız bazı işlerde duygularınız ön planda olacak. Burada alacak olduğunuz bazı kararlar sizi etkileyecek. Finansal durumunuzu mutlaka ön planda tutmalısınız. İşinizle ilgili bazı sözleşmeleriniz varsa bunarlı gözden geçirin. Kendinize zaman ayırma konusunda da sorunlar yaşamanız aşikar.

7-13 Haziran 2021 Haftalık Yay Burcu Yorumu

Aşk hayatınızı ilgilendiren konular bu hafta sizinle olacak. Beraberliğinizi yeni bir boyuta taşımak için özen gösterin. Partnerinizle aranızda resmi bir durum söz konusu değilse, birlikte karar alarak evlenme veya nişan yapma gibi durumlar içerisinde bulunabilirsiniz. Hafta ortasına doğru partnerinizle olan iletişiminize de dikkat etmeye çalışın.

7-13 Haziran 2021 Haftalık Oğlak Burcu Yorumu

İşiniz ile ilgili konular ön planda. İşyerindeki arkadaşlarınıza aranızdaki iletişimi daha iyi tutmak adına farklı planlamalar yapın. Çalışan personeller var ise onlarla iletişiminizi kuvvetlendirecek ve sorunlarını dinlemek isteyebileceksiniz. Ortaklaşa yürütmekte olduğunuz işiniz de para ile ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

7-13 Haziran 2021 Haftalık Kova Burcu Yorumu

İlişkiniz ile ile ilgili karar alırken tek taraflı düşünmeyin. Çocuklarınız varsa onların eğitim hayatları için alacak olduğunuz bazı kararlar gündemde yer alacak. Sizi rahatlatan ve yoğunlaşmanızı sağlayan hobi alanlarınızı çoğaltmaya özen göstermelisiniz. Çıkmak istediğiniz tatil var ise sevdiğiniz bir kişiye bu tatili yapacaksınız.

7-13 Haziran 2021 Haftalık Balık Burcu Yorumu

Evinizin içerisindeki enerjiyi yenilemek için tadilat gibi girişimlerde bulunacaksınız. Akrabalık ilişkileriniz daha çok ön planda olacak. Daha öncesinden yanlış anlaşılan bir konuyu açıklığa kavuşturacaksınız. Aile içerisinde sizinle bağlantılı olmayan konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İşinize vermiş olduğunuz çaba ve emek sayesinde istediğiniz konuma erişebileceksiniz.

7 13 Haziran haftalık burç yorumları! Aşk, iş, para, sağlık, kariyer 7 13 Haziran haftası burç yorumları ile ilgili etiketler haftalık burç yorumları Haftası burç yorumları burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.