6'lı masayı eleştiren Abdulaziz Kıranşal işinden oldu

6'lı masa ve Saadet Partisi'ni eleştiren Abdulaziz Kıranşal'ın TV 5'teki programlarına son verildi.

Saadet Partisi'ne yakınlığıyla bilinen TV5'te her cumartesi izleyicilerin karşısına çıkan Abdulaziz Kıranşal, 6'lı masa ve Saadet Partisi'ni eleştirince programına ara verildi.

KIRANŞAL SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Kıranşal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kanaldaki yayınlarına yönetim tarafından ara verildiğini duyurdu.

6'LI MASAYI ELEŞTİRDİ İŞİNDEN OLDU

Kıranşal açıklamasında, ''Her Cumartesi 18.00 da Tv5 Televizyonumuzda yayınlanan programlarımıza kanal yönetimimiz tarafından ara verilmiştir. Kanal yönetimimize ve çalışan tüm kardeşlerimize şimdiye kadar sesimizin size ulaşması konusundaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah Razı olsun...'' ifadelerine yer verdi.

6'lı masayı eleştiren Abdulaziz Kıranşal işinden oldu

KIRANŞAL NE DEMİŞTİ?

Kıranşal, "Açık ve net! Hiçbir Müslüman ben geldiğim zaman; Faizi arttıracağım. İstanbul sözleşmesini uygulayacağım. 4-6 Yaş Kur'an kurslarını kapatacağım. Sapkınlığa karşı çıkmayı nefret suçu sayacağım. Avrupa birliği normlarını uygulayacağım diyen bir yapının vebaline ortak olmaz..." demişti.

6'lı masayı eleştiren Abdulaziz Kıranşal işinden oldu - Resim : 2

KIRANŞAL'A DESTEK MESAJI

Kıranşal paylaşımının ardından takipçilerinden çok sayıda destek mesajı aldı.

Bazı kullanıcıların, '' Kongreden sonra yönetimi devraldığımzda yayınlarına devam edersin muhterem Hocam.'' mesajları dikkatlerden kaçmadı.

6'lı masayı eleştiren Abdulaziz Kıranşal işinden oldu ile ilgili etiketler Saadet Partisi Abdulaziz Kıranşal eleştiri 6lı masa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.