6'lı masanın mutabakat metnine gizlenmiş mayınlar!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, altılı masanın ortak mutabakat metninin şifrelerini, CHP’nin Hakan Fidan rahatsızlığını, altılı masanın 13 Şubat’ta yapacağı kritik toplantıda aday açıklanacağı ve çoklu adaya gidileceği iddialarını masaya yatırdı.

‘’MUTABAKAT METNİNİN YÜZDE 10’LUK BÖLÜMÜNDE SATIR ARALARINA YERLEŞTİRİLMİŞ MAYINLAR VAR’’

Bozkurt, ‘’Muhalefet, seçmende heyecan dalgası oluşturmaya çalıştı. Mutabakat metninin yüzde 10'luk bir bölümü var ki, satır aralarına yerleştirilmiş mayınlar söz konusu.Mutabakat metnindeki 'Şeytan ayrıntıda gizli' mayınlarına çok dikkat etmek gerek. Ciddi mayınlar var, direkt bünyeyi parçalar.

‘’6’LI MASA HDP’YE ÖZERKLİK SÖZÜ VERİYOR. FETÖ’NÜN DE TALEBİ KARŞILANIYOR’’

İllerin üretim ve ihracata olan katkısını dikkate alacağız' maddesi özerkliğin adımıdır. Bu maddeler ciddi şekilde terör örgütünün talepleridir. Altılı masa, HDP'ye özerklik sözü veriyor. HDP ile birlikte FETÖ'nün talebi de karşılanıyor. Bölgesel Yönetimi'n kurumsal altyapısını oluşturuyorlar.

‘’BU METİN TÜRKİYE’Yİ NATO’YA, ABD’YE VE IMF’YE TESLİM ETME METNİDİR’’

Bu metin Türkiye'yi NATO'ya, ABD'ye ve IMF'ye teslim etme metnidir. Altılı masa Kıbrıs Türk Devleti hedefimizi baltalıyor. Metindeki KKTC maddesi eskiye dönmeyi savunmaktır. AB, NATO ve ABD'nin talebini savunuyorlar.

‘’FİDAN'I GÖREVDEN ALMANIZI ABD, ANGAJE OLDUĞUNUZ DİĞER ÜLKELER, PKK YA DA FETÖ MÜ İSTEDİ?''

Fidan'ı görevden almanızı ABD, angaje olduğunuz diğer ülkeler, PKK ya da FETÖ mü istedi? MİT’in mücadelesi sürerken FETÖ, PKK kaçacak delik arıyor.‘’

''ALTILI MASA ÇOKLU ADAYA DOĞRU GİDECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR''

Altılı masa çoklu adaya doğru gidecek gibi görünüyor. İYİ Parti - CHP arasında gerilim var. Yavaş parti disiplinini bilen birisi. Açıklamalarıyla CHP tabanına oynuyor, İmamoğlu'na farkı göstermek istiyor.  Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu arasında bir mücadele var. Kılıçdaroğlu aday olmazsa Yavaş'ı aday yapma ihtimali çok yüksek. İmamoğlu'nu çok hırslı görüyorlar.'' ifadelerini kullandı.

 ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

6'lı masanın mutabakat metnine gizlenmiş mayınlar! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Kemal Kılıçdaroğlu 6'lı Masa CHP Hakan Fidan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.