6'lı masanın kavgaları mizah malzemesi olmaya devam ediyor

Türkiye, 2023 seçimlerine doğru hızla ilerlerken muhalefet; birbiriyle sürekli çelişen söylemleriyle, ilke, hedef ve projelerini net bir şekilde ortaya koyamayışıyla, sunamadığı çözüm önerileriyle ve ilan edemediği adayıyla sürekli bir bilinmezliğe sürükleniyor. 6'lı masanın aday belirleme sürecinde yaşadığı kavgalar ise mizah malzemesi olmaya devam ediyor. Sosyal medyada yayınlanan ve paylaşım rekorları kıran animasyon binlerce kez izlendi.

Türkiye, 2023 seçimlerine doğru ilerliyor. Cumhur İttifakı'nda aday aylar öncesinden belirlenirken, 6'lı masa ise aday konusunda adeta bir çıkmazın içerisinde.

Muhalefet; dağınık yapısıyla, birbiriyle sürekli çelişen söylemleriyle, ilke, hedef ve projelerini net bir şekilde ortaya koyamayışıyla, sunamadığı çözüm önerileriyle ve ilan edemediği adayıyla sürekli bir bilinmezliğe sürükleniyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mizahi bir dille yapılan animasyon sosyal medyada paylaşım rekorları kırıp binlerce kez izlendi.

 

 

6'lı masanın kavgaları mizah malzemesi olmaya devam ediyor ile ilgili etiketler 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.