6'lı masada sular durulmuyor! Saadetli isim 4 CHP'li ismi işaret etti: İttifakta yerleri olamaz

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, CHP'li Tunç Soyer, Özgür Özel, Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu'na çok sert sözlerle tepki gösterdi. Bu dört CHP'linin 'birliğin temeline dinamit koyduğunu' belirten Erduran, "Bu zihniyetin Millet İttifakı'nda yeri olamaz" dedi.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Sezgin Tanrıkulu'nun fotoğraflarını paylaştı.

Paylaşımında CHP'li dört isme sert sözlerle yüklenen Erduran, "Biri ecdadıma küfreder, diğeri dinime söver, öbürü kültürümü yok sayar, bir diğeri de PKK'ya destek verir." dedi.

6'lı masada sular durulmuyor! Saadetli isim 4 CHP'li ismi işaret etti: İttifakta yerleri olamaz

"BİRLİĞİN TEMELİNE DİNAMİT KOYUYORLAR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ülke birliğini tesis etmek için gayret gösterdiğini söyleyen Erduran, "Bunlar da birliğin temeline dinamit koysun" ifadelerini kullandı.

Erduran, bu zihniyetin Millet İttifakı'nda yeri olmayacağını belirtti.

İŞTE O PAYLAŞIM:

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Biri ecdadıma küfreder, diğeri dinime söver, öbürü kültürümü yok sayar, bir diğeri de pkk ya destek verir. Sayın Kılıçdaroğlu ülke birliğini yeniden tesis etmek için gayret göstersin bunlar da birliğin temeline dinamit koysun. Bu zihniyetin millet ittifakında yeri olamaz <a href="https://t.co/byUtvUC0Nn">pic.twitter.com/byUtvUC0Nn</a></p>&mdash; MUSTAFA ERDURAN (@ErduranMe) <a href="https://twitter.com/ErduranMe/status/1568531447954145280?ref_src=twsrc%5Etfw">September 10, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

6'lı masada sular durulmuyor! Saadetli isim 4 CHP'li ismi işaret etti: İttifakta yerleri olamaz ile ilgili etiketler Saadet Partisi Millet İttifakı CHP Tunç Soyer Özgür Özel Gürsel Tekin Saadet Partisi İzmir İl Başkanı mustafa erdoğan Sezgin Tanrıkulu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.