Ali Babacan işareti Rubin'den mi aldı?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin seçim tarihi ile ilgili flaş açıklamasını, CHP’nin Meral Akşener’in Ekrem İmamoğlu’lu seçim kampanyasına tutumunu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın tepki çeken İHA/SİHA çıkışını, İBB’nin Muharrem İnce’nin Ali Babacan çıkışına desteğini konuştu.

‘’EKREM İMAMOĞLU ADAY OLURSA YÜZDE YÜZ KAYBEDER’’

Bozkurt, ‘’Seçim tarihi hareketli bir döneme denk geliyor. Bu nedenle tarihin Mayıs'a çekilebileceği konuşuluyor. 6+1 masasından çıkan kararda seçimin 6 Nisan öncesinde olmasına 'Evet' diyeceklerini söylemişlerdi. Bu da yeni bir gerilim sebebi. Muhalefet iktidarla uzlaşmalı, önerilerini de masaya getirmeli. Akşener açıkça CHP'nin iç işlerine müdahale ederek İmamoğlu'nu aday gösteriyor. Ekrem İmamoğlu aday olursa yüzde yüz kaybeder. Akşener'in politika mantığında 'Hedefime giden yolda ne ilke, ne program bırakırım' düşüncesi var.

‘’BABACAN RUBİN GİBİLERLE, ONLARIN AĞABABALARININ TALİMATLARIYLA HAREKET EDİYOR’’

Ali Babacan'ın borcu başka yerlere. Deva'ya bu finans gücünü verenler kimler? Babacan'ı kim paraşütle bir yerlere indiriyorsa Babacan onlara verdiği sözleri anlatıyor. Babacan'ın yaptığı düşmanlık tüm Türk milletine yapılan bir düşmanlıktır. Babacan Rubin gibilerle, onların ağababalarının talimatlarıyla hareket ediyor. Türk milletinin lehine değil, emperyalist merkezlerin lehine çalışıyorlar.'' ifadelerini kullandı.

 ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Ali Babacan işareti Rubin'den mi aldı? ile ilgili etiketler Meral Akşener Ekrem İmamoğlu 6'lı Masa İYİ Parti Temel Karamollaoğlu Ali Babacan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.