6'lı masada adaylık kavgası büyüyor! Meral Akşener sinyali verdi!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, katıldığı canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı kulislerde yankılanırken Meral Akşener'den yeni bir sinyal geldi. Akşener adaylık açıklamasında "Genel başkanlar böyle bir şeyi bana teklif ederlerse hazırım, onur duyarım" dedi. Bu açıklama 6'lı masanın anlaşmazlık yaşadığına işaret etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte adaylık konusuyla merak uyandıran 6'lı masadan henüz net bir açıklama gelmedi.

6 defa toplanan 6'lı masa, seçimlerde hangi ismi destekleyeceklerini henüz açıklamadı. Kulislerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmak istediği yankılanırken İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'na onay vermediği konuşuluyor.

 

6'LI MASADA FİKİR AYRILIĞI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Yeniçağ TV'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasına ilişkin olarak da değerlendirmede bulundu. Akşener, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun davetiyle altı genel başkan bir masanın etrafında toplandı. Kılıçdaroğlu bu altılı masadan bir cumhurbaşkanı adayı çıkmasını istedi. Bu altılı masanın içinde diğer arkadaşlarımızın Millet İttifakı'nın içinde yer alıp almayacağını göreceğiz. Ama parlamenter sistemde anlaştık" dedi.

"BANA TEKLİF EDİLİRSE HAZIRIM"

Altılı masadaki tüm liderlerin aday olma hakkının olduğunu söyleyen Akşener, tek aday üzerinden yürütülmesi gerektiğini deklare ettiklerinin altını çizdi. Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasına ilişkin olarak şunları kaydetti:

"Bu masada oturan genel başkanlar böyle bir şeyi bana teklif ederlerse hazırım, onur duyarım. ama bu noktada hiçbir konuşma olmadı."

6'lı masada adaylık kavgası büyüyor! Meral Akşener sinyali verdi! ile ilgili etiketler CHP HDP İYİ Parti seçim Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.