6'lı masada 15 Temmuz rahatsızlığı! Resmi tatili kaldırıp, etkinlikleri kısıtlayacaklar

Gazeteci Çağlar Cilara, 6'lı masa üyelerinden bazılarının 15 Temmuz'u resmi tatil olmaktan çıkarıp, etkinlikleri kısıtlama taraftarı olduklarını yazdı. Bu konuyla ilgili bazı kişilerle görüştüğünü belirten Cilara, 'Aralarında 15 Temmuz konusunda fikirleri iktidarla örtüşenler de var. Kafalar karışık.' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kanalı KRT ve Saadet Partisi’ne ait TV5 kanallarında görev yapan gazeteci Çağlar Cilara, 6'lı ittifaktan bazı isimlerle yaptığı görüşmelerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Çağlar Cilara paylaşımında, 6 muhalefet liderinden bazılarının 15 Temmuz’u resmi tatil olmaktan çıkarıp, her yıl düzenlenen, 251 şehidin anıldığı ve Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) lanetlendiği etkinlikleri kısıtlayacaklarını söylediğini açıkladı.

Twitter üzerinden yaptığı açıklamada gazeteci Cilara şunları söyledi: “Yaptığım görüşmelerde 6’lı ittifaktan bazı isimler iktidara gelirlerse 15 Temmuz’u resmi tatil olmaktan çıkaracaklarını ve etkinlikleri de kısıtlayacaklarını söylüyor. Fakat aralarında 15 Temmuz konusunda fikirleri iktidarla örtüşenler de var. Kafalar karışık.”

6'lı masada 15 Temmuz rahatsızlığı! Resmi tatili kaldırıp, etkinlikleri kısıtlayacaklar

6'lı masada 15 Temmuz rahatsızlığı! Resmi tatili kaldırıp, etkinlikleri kısıtlayacaklar ile ilgili etiketler 15 Temmuz Çağlar Cilara FETÖ 6lı masa 6 muhalefet lideri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.