6'lı masa üyeleri ilk kez aday ismi açıkladı! Dananın kuyruğu Akşener'de kopacak!

Gazeteci İsmail Saymaz, 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlere artık kısa bir süre kalmasına rağmen aday konusunda fikir birliğine varamayan 6'lı masa üyeleri arasında ilk kez isimler telaffuz edilmeye başlandığını iletti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığının zora girmesinin ardından Kılıçdaroğlu'na destek verip vermeyeceği merak konusu oldu. 

Adaylık konusu toplantılarda açılmazken masa altından tüm üye partiler birbirlerine sık sık mesaj göndermeyi de ihmal etmedi. CHP'lilerin sık sık 'adayımız Kılıçdaroğlu' demesinin ardından masada konuyla ilgili yeni sesler duyulmaya başlandı. 

6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayını 13 Şubat günü ilan etmesi bekleniyor.

Liderler arasında görüşmelerin başlamasının hemen ardından aday ismi gündeme gelmeye başladı.

"BEN DE DESTEKLİYORUM"

Gazeteci İsmail Saymaz, liderler görüşmesinden aktarımda bulunurken, şu ifadeleri kullandı:

"Saadet lideri Karamollaoğlu dün Davutoğlu ve Babacan’ı ziyaretinde, ilk kez Kılıçdaroğlu’nun adaylığını zikrederek, CHP liderine sıcak baktığını söyledi. İki lider itiraz etmedi. Karamollaoğlu, bugün Kılıçdaroğlu ziyaretinde, “Görüşmede adınız geçti, ben de destekliyorum” dedi.

Öğrendiğim kadarıyla Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu’nun sözlerini dinledi ve herhangi bir karşılık vermedi. Karamollaoğlu, şu an Demokrat Parti lideriyle görüşüyor. Uysal’ın Kılıçdaroğlu’nu desteklediği biliniyor. İstikşafi görüşmelerin sürmesi bekleniyor."

AKŞENER KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERECEK Mİ?

Kılıçdaroğlu'nun adaylığına başından bu yana karşı çıkan, sürekli Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini parlatmaya çalışan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığının zora girmesinin ardından Kılıçdaroğlu'na destek verip vermeyeceği merak konusu oldu. 

Meral Akşener son grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na yönelik sarfettiği açıkca belli olan "Bizim mücadelemiz hiçbir şahsi hırsa, koltuk hesabına feda edilemez" demişti. 

6'lı masa üyeleri ilk kez aday ismi açıkladı! Dananın kuyruğu Akşener'de kopacak! ile ilgili etiketler Meral Akşener 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.