6'lı masa dağılıyor mu? Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na yine onay çıkmadı

İYİ Parti lideri Meral Akşeneri katıldığı bir canlı yayında aday gösterilmesi halinde İBB Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ya da ABB Başkanı Mansur Yavaş'a destek vereceklerini dile getirdi. Ancak Akşener'in "Kılıçdaroğlu aday olursa" sorusu karşısındaki tepkisi ise gündem oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hükümet yönetimine talip olan ancak henüz bir Cumhurbaşkanı adayı çıkaramayan 6'lı masanın dağılacağı iddiaları güçlenmeye devam ediyor.

KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAY OLURSA?

Öyle ki 6'lı masa içinde yaşanan adaylık yarışında İYİ Parti lideri Meral Akşener, tarafını belli etti. Her fırsatta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verdiği desteği dile getiren Akşener, Habertürk'te katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları cevaplandırdı.

6'lı masa içerisinde aday gösterilmesi halince Ekrem İmamoğlu'na ya da  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek vereceklerini ifade eden Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına verdiği cevapla dikkat çekti. 

6'lı masa dağılıyor mu? Meral Akşener'den Kılıçdaroğlu'na yine onay çıkmadı ile ilgili etiketler Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.