6'lı masa Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak? Yeni toplantı 3 Temmuz'da olacak

6'lı masanın 3 Temmuz'da yapacağı toplantı öncesi Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini koruyor. Aday konusundaki belirsizlik sürerken yeni bir açıklama geldi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, adayın seçim kararı alındıktan bir hafta sonra açıklayacaklarını söyledi.

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini koruyor. 6 muhalefet partisi 3 Temmuz'da bir kez daha toplanacak. Yapılacak toplantıda aday konusunun gündeme gelmesi bekleniyor. Kulislerden gelen son bilgilere göre CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın isimleri ön plana çıkıyor.

ADAY NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayını ne zaman duyuracağı konusunda yeni bir açıklama geldi. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, adayın seçim kararı alındıktan 1 hafta sonra açıklayacaklarını söyledi.

Özdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi Türkiye'nin bir sorunudur. Diğer bir problem ise ekonomik krizdir. Bunun nedeni de yönetememe krizidir. Gelecek Partisi ve Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimiz zaman parlamenter sisteme geçişi başlatacağız. 6'lı masanın yapacağı ilk iş, cumhurbaşkanlığını kazanmak. Cumhurbaşkanı adayımızı da seçim kararı alındıktan 1 hafta sonra açıklayacağız. 6 parti olarak yolculuk yaparken çok tecrübeli insanlara sahibiz"

6'lı masa Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak? Yeni toplantı 3 Temmuz'da olacak ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Gelecek Partisi 6lı masa aday selçuk özdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.