69. Emmy Ödüller'i sahiplerini buldu! Kimler kazandı?

69. Emmy Ödülleri'ni kazanan diziler ve oyuncular, Television Academy'nin Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda düzenlediği törende duyuruldu. Stephen Colbert'in sunuculuğunu üstlendiği gecede hangi diziler ve hangi oyuncular ödül aldı? 69. Emmy Ödül Töreni’ne katılan ünlü yıldızlardan bazıları, Donald Trump’ın yasakçı politikalarına karşı çıkan ACLU’yu (Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği) desteklediklerini gösteren mavi kurdele taktı. İşte" Emmy Ödülleri kimler kazandı?", "Westworld ve Game of Thrones gibi popüler diziler Emmy kazandı mı?" sorularının yanıtları...

Amerikan yapımlı TV serileri için düzenlenen en nitelikli ödüllerin başında gelen Emmy Ödülleri'nin 69'su dün gece gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. 69. Emmy Ödülleri'ni kimler kazandı? Amerikan TV yapımlarına verilen Emmy Ödülleri, Los Angeles'ta sabaha karşı yapılan bir törenle sahiplerini buldu. Törene damgasını vuran isim ise bir süre önce görevinden istifa eden eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Sean Spicer oldu.

Sinemaseverler ve dizi tutkuları, en çok, "2017 yılında Emmy kazanan diziler hangileri oldu?", "Westworld ve Game of Thrones Emmy kazandı mı?" sorularının yanıtlarını merak ediyor.

SuperHaber olarak tüm bu soruların cevaplarını sizler için derlerdik...

848686144.0

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

En İyi Drama Dizisi seçilen The Handmaid's Tale, Reed Morano'ya En İyi Yönetmen, başrol oyuncusu Elisabeth Moss'a da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandırdı.

Dizinin yayınlandığı Hulu, Netflix ve Amazon'dan sonra ödül kazanan ilk internette film ve dizi izleme platformu oldu.
Ödül töreninin bir diğer yıldızı da, dört ödül alan kısa dizi 'Big Little Lies': Sınırlı Dizi dalında Nicole Kidman En İyi Kadın Oyuncu, Laura Dern En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Alexander Skarsgard En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Jean-Marc Valle da En İyi Yönetmen ödülüne layık görüldü.

Gecenin bir başka kazananı da yedi Emmy kazanan 'Big Little Lies' oldu. Favori oldukları halde büyük ödüllerden neredeyse eli boş dönen yapımlar ise 'Westworld' ve 'Stranger Things' oldu.

qweqwe_1190

ÖDÜLLERDE BİR İLK

En İyi Komedi Dizisi ödülü ise, politik hiciv dizisi Veep'in oldu. Veep'in başrol oyuncusu Julia Louis Dreyfus, altı sezondur süren dizi sayesinde aynı rolle en çok ödül kazanan kadın oyuncu olarak tarihe geçti.

Öte yandan 'This Is Us' dizisinin başrolündeki Sterling K Brown, 20 yıldır Emmy kazanan ilk Afro-Amerikalı oyuncu oldu.

1635876_940x531_1

ALEC BALDWIN'DEN SÜRPRİZ İTHAF

ABD’li ünlü komedyen ve oyuncu Alec Baldwin, The Saturday Live’daki Başkan Trump performansıyla “Komedi Dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” seçildi.

59 yaşındaki oyuncu, 69. Emmy Ödül Töreni’nde, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada elindeki heykelciği Donald Trump’a ithaf ettiğini söyledi.

Baldwin, “Uzun zaman oldu Sayın Başkan, işte Emmy ödülünüz” şeklinde alaycı bir konuşma yaptı.

Baldwin, bu cümlesiyle, gecenin suncusu Stephen Colbert’in açılış konuşmasına gönderme yaptı. Colbert, Trump’ın kendi sunduğu ‘The Apprentice’ programıyla Emmy kazanamamasının acı tarafını seyirciye hatırlatmıştı.

1635876_940x531

BEYAZ SARAY KÜRSÜSÜ

Bir süre önce görevinden istifa eden eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Sean Spicer Beyaz Saray'da görev yaptığı sırada basın toplantılarında kullandığı konuşma kürsüsünün bir benzeriyle sahneye çıkması gecenin sürprizleri arasında yer aldı.

GAME OF THRONES LİSTEDE YOK

Bugüne kadar toplam 38 dalda Emmy Ödülü kazanan HBO'nun "Game of Thrones" dizisi, bu sezona geç başlaması dolayısıyla adaylık listesinde yer alamamıştı.

69. Emmy Ödüller'i sahiplerini buldu! Kimler kazandı? ile ilgili etiketler 69. emmy ödülleri the handmaid tale big little lies Alec Baldwin 2017
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.