68 yaşında ikiz doğurdu!

Nijerya'da yaşamını sürdüren 68 yaşındaki Margaret Adenuga isimli kadın, çocuk sahibi olabilmek adına dördüncü kez tüp bebek tedavisini denedi. Söz konusu tedaviyle beraber ikiz bebek sahibi olan kadının 77 yaşındaki eşi, “1974’te evlendik. Çocuk sahibi olma isteğimizden asla vazgeçmedik. Sonunda bebeğimiz oldu” dedi.

Nijerya’nın Lagos kentinde yaşayan Margaret ve Noah çifti, dördüncü kez denedikleri tüp bebek yöntemiyle ikizlere sahip oldu.

''BEN BİR HAYALPERESTİM''

Margaret’in eşi Noah, “1974’de evlendik ve o günden beri çocuk sahibi olma isteğimizden vazgeçmedik. Ben bir hayalperestim. Bu hayalimizin gerçekleşeceğini biliyordum” dedi.

''YÜKSEK RİSKLİ BİR HAMİLELİKTİ''

Sezaryen ile doğumu gerçekleştiren Dr. Adeyemi Okunowo, bu yaşlarda hamileliğin riskli olduğunu ifade ederek, “Yaşlı bir kadın ve ilk kez anne olacağı için yüksek riskli bir hamilelikti. Ayrıca ikizleri olacaktı, ancak hamileliğini dönem boyunca yönetebildik” diye konuştu.

(DHA)

68 yaşında ikiz doğurdu!

68 yaşında ikiz doğurdu! ile ilgili etiketler Nijerya tedavi Bebek doğum tüp bebek ikiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.