66. Eurovision Şarkı Yarışması'na hangi ülkeler katılacak? Efsanevi rock grubu Rainbow'un vokalisti ilk yarı finalinde elendi

Efsanevi rock grubu Rainbow'un son vokalisti Ronnie Romero, Eurovision Şarkı Yarışmasının dün gece yapılan ilk yarı finalinde elendi. Eurovision şarkı yarışmasının 2. yarı finali ise 12 Mayıs, finali 14 Mayıs’ta yapılacak.

66. Eurovision Şarkı Yarışması’nın ilk yarı finali, İtalya’nın Torino kentinde yapıldı. Rainbow'un son vokalisti Ronnie Romero, Bulgaristan adına “Intelligent Music Project” grubu ile “Intention” isimli parçayla 7. sırada yarıştı. Bulgaristan, gecenin sonunda finalde yarışmaya hak kazanan 10 ülke arasına giremedi.

Efsanevi rock grubu Rainbow'un vokalisti, Eurovision şarkı yarışmasının ilk yarı finalinde elendi

YARI FİNALDE İLK 10'A KALAN ÜLKELER:

Yarı finalde ilk ona kalan ülkeler İsviçre, Ermenistan, İzlanda, Litvanya, Portekiz, Norveç, Yunanistan, Ukrayna, Moldova ve Hollanda.

66. Eurovision Şarkı Yarışması'na hangi ülkeler katılacak? Efsanevi rock grubu Rainbow'un vokalisti ilk yarı finalinde elendi - Resim : 2

“Intelligent Music Project”in diğer üyeleri ise Stoan Yankoulov, Bisser Ivanov, Slavin Slavchev, Ivo Stefanov ve Dimiter Sirakov. Grup, 2012’de kuruldu ve şimdiye kadar 6 albüm yayınladı.

Şilili vokalist Romero, Rainbow’un yanı sıra pek çok grupta daha yer aldı. Romero, Lords of Black, The Ferrymen, Michael Shenker Group ve Sunstorm’da da çeşitli albümlerde vokalistlik yaptı.

 

 

66. Eurovision Şarkı Yarışması'na hangi ülkeler katılacak? Efsanevi rock grubu Rainbow'un vokalisti ilk yarı finalinde elendi ile ilgili etiketler Eurovision 66. Eurovision Şarkı Yarışması Ronnie Romero rainbow Eurovision 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.