65 yaş üstüne sokağa çıkma izni kaç saat? 65 Yaş üstü sokağa çıkma saatleri değişti mi? 

65 yaş üstüne sokağa çıkma izni kaç saat? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri değişti mi sorusu 4 günlük sokağa çıkma yasağı süresince merak edilen sorulardan biri oldu. 16 Mayıs'ta başlayıp 19 Mayıs'ta sona erecek sokağa çıkma yasağında 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma izni değişti mi? 65 yaş üstü kaç saat sokağa çıkabilecek? Detaylar haberimizde...

65 yaş üstüne sokağa çıkma izni kaç saat?  65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri değişti mi sorusu sokağa çıkma yasağından muaf olan 65 yaş üstünün en çok merak ettiği sorulardan oldu. 4 günlük sokağa çıkma yasağında 65 yaş üstü kaç saat sokağa çıkabilecek? İşte 65 yaş üsü için sokağa çıkma saatleri...

65 YAŞ ÜSTÜ KAÇ SAAT SOKAĞA ÇIKABİLECEK? 65 YAŞ ÜSTÜNÜN PAZAR GÜNÜ SOKAĞA ÇIKMA SAATLERİ DEĞİŞTİ!


Hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 65 yaş ve üzerindekilerin sokağa çıkma saati 17 Mayıs Pazar için 12.00-18.00 olarak belirlendi.

65 YAŞ ÜSTÜ KAÇ SAAT SOKAĞA ÇIKABİLECEK?

Hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla pazar günü 65 yaş ve üzerindekilerin sokağa çıkma saati 12.00-18.00 şeklinde değiştirildi.

65 yaş üstü ne zaman saat kaçta sokağa çıkacak? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri değişti!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olanların, ihtiyaç duyulan hallerde refakatçileri ile 17 Mayıs Pazar 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacağının duyurulduğu hatırlatıldı.

Meteorolojik verilere göre hava sıcaklıklarının pazar günü yüksek seyredeceğinin değerlendirilmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, bu kapsamdaki vatandaşların sokağa çıkma saatlerinin değiştirildiği bildirilen açıklamada, "65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların 12.00-18.00 saatlerinde sokağa çıkmalarına karar verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saatlerinde değişikliğe gidildi! 65 yaş üstü sokağa çıkma izni ne zaman başlayacak?

65 YAŞ ÜSTÜ KAÇ SAAT SOKAĞA ÇIKABİLECEK?

Kısıtlamanın olduğu 18 Mayıs Pazartesi ve 19 Mayıs Salı günleri marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar 10.00-16.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Vatandaşlar (65 yaş ve üzeri ile 20 yaş ve altında bulunanlar hariç olmak üzere) zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav ve kasaplara gidip gelebilecektir. Aynı saatler arasında marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek..

17 Mayıs 2020 Pazar günü, 11.00-15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız ve ihtiyaç duyulan hallerde bunların refakatçileri,

Pazartesi ve salı günleri 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş ve altında bulunanlar hariç olmak üzere zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlar hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav ve kasaplara gidip gelebilecek.

 65 yaş üstüne sokağa çıkma izni kaç saat? 65 Yaş üstü sokağa çıkma saatleri değişti mi?  ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona 65 yaş üstü sokağa çıkma izni sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.