65 yaş üstü vatandaşlara aylık 1.536 TL yaşlı aylığı verilecek! İşte Antalya yaşlı aylığı başvurusu...

Ali ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "sosyal yardım projeleri" kapsamında Antalya'da ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara maddi destek sağlıyor. Bu çerçevede, sosyal güvencesi olmayan 65 yaş üstü vatandaşlara aylık 1.536 TL toplamda ise 18 bin 432 TL yaşlı aylığı ödemesi yapılıyor. İşte Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaşlı aylığı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çeşitli sebeplerden dolayı çalışamayan ve ev geçindirmek için yeterli düzeyde maddi kazancı olmayan vatandaşlara para desteği veriyor.

Diğer taraftan sosyal güvencesi olmayan ve maddi sorunlar yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar da unutulmuyor. 

65 yaş üstü vatandaşlara aylık 1.536 TL yaşlı aylığı verilecek! İşte Antalya yaşlı aylığı başvurusu...

AİLE BAKANLIĞI ANTALYA YAŞLI AYLIĞI KAPSAMI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaşlı aylığı, sosyal güvencesi olmayan ve aylık bağlanacak kişinin kendisi ve eşi dikkate alınmak suretiyle kişi başına düşen aylık geliri net asgari ücretin 1/3’ünden (2022 yılı için 1.833,45-TL) az olan 65 yaş üstü vatandaşlara yapılan yardımlardır. 

ANTALYA YAŞLI AYLIĞI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaşlı aylığına T.C. kimlik kartınızla başvuru yapabilirsiniz. Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı iletişim ve ulaşım bilgileri ise şu şekilde:

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLETİŞİM BİLGİLERİ

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara
Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)

65 yaş üstü vatandaşlara aylık 1.536 TL yaşlı aylığı verilecek! İşte Antalya yaşlı aylığı başvurusu... ile ilgili etiketler Antalya Sosyal Yardım Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.