65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? 65 yaş üstü sokağa çıkma izni hangi günler?

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Koronavirüs salgını tüm dünyaya yayılarak çoğu kişinin ölümüne sebep oldu. Salgının Türkiye'de de görülmesi ile birçok vatandaşımız yaşamını yitirdi. Koronavirüs önemleri kapsamında birçok yer kapatılmıştı. Normalleşme dönemine girilmesinin ardından çoğu kişi 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının ne zaman kalkacağını merak ediyor. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Detaylar haberimizde...

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi alan koronavirüs salgını can almaya devam ediyor. Salgının Türkiye'de de görülmesi ile tedbirler alınmaya devam edilmektedir. Normalleşme döneminin başlaması ile birçok kişi 65 yaş üstü sokağa çıkma izninin ne zaman olacağını ve yasağın ne zaman biteceğini merakla arama motorlarından araştırmaya başladı. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? 65 yaş üstü sokağa çıkma izni hangi günler? İzin belgesi nasıl alınır? Detaylar haberimizde...

65+ Tedbirlerinin Hukuken Haklı Bir Gerekçesi Kalmadı

65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BİTECEK?

İçişleri Bakanlığı'ndan yayınlanan genelgede 65 yaş ve üzerindeki vatandaşların 31 Mayıs Pazar günü 14.00-20.00 saatleri arasında sokağa çıkabildiler. Bu hafta sonu da 65 yaş üzerindeki vatandaşların, yeni bir değişiklik yapılmazsa 7 Haziran Pazar günü sokağa çıkması bekleniyor. Konuyla ilgili yeni gelişmelere haberimizde yer vereceğiz. En riskli grup sayılan ve sayıları 7.5 milyona ulaşan 65 yaş üstüyle ilgili kısıtlamanın haziran ayının ortasında ya da sonunda kalkması bekleniyor.

Karar vaka sayılarındaki artış ya da azalmaya göre verilecek. Seyahat kısıtlamalarının kalkmasının ardından vaka artışı olup olmayacağı gözlendikten sonra 65 yaş ve üzeri için uygulanan kısıtlamaların tamamen kalkması gündeme gelecek. Uygulanan kısıtlamaların tamamen kalkması gündeme gelecek.Riskli çalışma gruplarından diş hekimleri için de kısıtlamanın ağustos ayına kadar devam etmesi bekleniyor. Ancak konuyla ilgili resmi açıklama yapılmadı. Konuyla alakalı resmi bir açıklama yapıldığında haberimizde yer alacaktır.

65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma izni ne zaman? Sokağa ...

 

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.