65 yaş üstü 24 Mayıs Bayramın ilk Günü sokağa çıkabilecek mi? Bayramda 65 yaş üstü kaç saat sokağa çıkacak?

65 Yaş Üstü 24 Mayıs sokağa çıkma izni var mı sorusu vatandaşlar tarafından yoğun araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan karar göre göre bayramın ilk günü 65 yaş üstüne sokağa çıkma izni verilmişti. 65 yaş üstüne sokak kısıtlaması getirilmesinden bu yana vatandaşlar haftanın belirli gün ve saatlerinde sokağa çıkabiliyordu. Peki bugün 24 mayıs 65 yaş üstü kaç saat sokağa çıkabilecek? bayramın ilk günü 65 yaş üstüne sokağa çıkma izni var mı? Detaylar haberimizde...

65 Yaş Üstüne 24 Mayıs bugün sokağa çıkma izini var mı sorusu vatandaşlar tarafından arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Bayramın ilk günü 65 yaş üstü sokağa çıkabilecek mi merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 65 yaş üstü vatandaşlar için alınan kararlar doğrultusunda haftanın belirli gün ve saatlerinde 65 yaş üstü vatandaşlar sokağa çıkma izni almıştı. Peki bugün 24 mayıs 65 yaş üstü kaç saat sokağa çıkabilecek? bayramın ilk günü 65 yaş üstüne sokağa çıkma izni var mı? Detaylar haberimizde...


24 MAYIS BUGÜN 65 YAŞ ÜSTÜ DIŞARI ÇIKMA İZNİ VAR MI?

Korona virüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş üstü vatandaşlar için belirli gün ve saatlerde dışarı çıkma izni getirilmişti. Bu hafta ise sokağa çıkma izni Ramazan Bayramı’na denk gelen vatandaşlar ise bugün yani 24 Mayıs’ta sokağa çıkma izni olup olmadığını araştırmaya başladı.

65 yaş üstü vatandaşlar, bu hafta sokağa çıkma iznini bayramın ilk günü kullanabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Bayramın birinci günü olan 24 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 20:00 saatleri arasında 65 yaş üstü vatandaşlarımız yine sokağa çıkabilecekler." demişti.

65 yaş üstü 24 Mayıs Bayramın ilk Günü sokağa çıkabilecek mi? Bayramda 65 yaş üstü kaç saat sokağa çıkacak?

65 YAŞ ÜSTÜ HANGİ SAATLERDE SOKAĞA ÇIKABİLİR?

Bayramın birinci günü 14.00-20.00 saatlerinde yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına uymak ve maske takmak koşuluyla 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar ve ihtiyaç duyulan hallerde refakatçileri de dışarı çıkabilecek.

Ayrıca bayramın birinci günü şehit yakınları ve refakatçileri kabir ziyareti yapabilecek. Talep halinde ulaşımları valilik ve kaymakamlıklarca sağlanacak.

65 yaş üstü 24 Mayıs Bayramın ilk Günü sokağa çıkabilecek mi? Bayramda 65 yaş üstü kaç saat sokağa çıkacak? - Resim : 2

65 yaş üstü 24 Mayıs Bayramın ilk Günü sokağa çıkabilecek mi? Bayramda 65 yaş üstü kaç saat sokağa çıkacak? ile ilgili etiketler Koronavirüs 24 Mayıs 65 yaş üstü sokağa çıkma izni
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.